Intervju Adil: Potrebno mi je zdravlje da bih pregurao sve loše!

“Svašta ružno se izdešavalo, pa nisam baš bio raspoložen za Novu godinu. Treba pregurati sve ovo što je već iza mene. Neke stvari su se iskristalisale i svima je jasno o čemu je reč”, poručio pevač.

Adil Maksutovic

Adil Maksutović nastupio je na pravoslavnu Novu godinu u Beogradu, u jednom klubu, prvi put posle skandala sa suprugom Anom Ramadanovski.
Pevač je napunio poznati lokal do poslednjeg mesta, a u kratkom intervjuu za televiziju Pink rekao je da mu zbog proteklih dešavanja nije bilo do proslavljanja Nove godine, ali sebi je poželeo zdravlje kako bi izgurao sve loše što je ostalo iza njega i posvetio se karijeri.

Šta si sebi poželeo u 2014. godini?
– Sebi ništa nisam poželeo jer se svašta nešto ružno izdešavalo, pa nisam baš bio raspoložen za Novu godinu. Sada bih, pre svega, poželeo sebi zdravlja, i fizičkog i mentalnog, pa sve ostalo. Treba pregurati sve ovo što je već iza mene. Neke stvari su se iskristalisale i svima je jasno o čemu se tu radilo, ali zamolio bih vas da ne pričamo na tu temu. Vidite da ipak ima ljudi koji vole to što radim i koje ne zanima moj privatni život.

Ovo je tvoj prvi nastup u Beogradu u ovoj godini?
– Jeste, ali od tog nemilog događaja radio sam u Parizu, Beču i drugim gradovima. Sve što se provlači kroz medije zaista bacite u vodu. Istina je da sam baš mnogo radio ovih dana.

Čitaj još  Aki Rahimovski: Bolje da je Doris pevala u manjoj dvorani!

Hoćeš li i večeras pevati balade?
– Hoću sigurno jer mislim da će se mnogi razočarati ako ih ne otpevam. Pevaću sigurno do četiri, pet sati.

Kakvi su ti poslovni planovi u narednom periodu?
– Imam mnogo zakazanih nastupa. U planu je jedan duet, ali ne bih još ništa da otkrivam, samo ću reći da je s jednom damom.

izvor: Kurir

Leave a Reply