Indira Vladić: Svadba u maju

Atraktivna pevačica Indira Vladić odlučila je da po drugi put stane na ludi kamen i venča se sa preduzetnikom Miroslavom Levakom s kojim je više od godina dana u emotivnoj vezi.

Indira i Miroslav

Pevačica grupe Colonia, Indira Vladić (40), i bodibilder i preduzetnik Miroslav Levak odbrojavaju dane do trenutka kada će se jedno drugom zavetovati na večnu ljubav. Harizmatična pevačica i njen verenik venčaće se u maju pred stotinak članova porodice i najboljih prijatelja, a srećnu vest potvrdili su i za regionalni nedeljnik.

– Istina je da je svadba u maju. Odabrali smo taj mesec jer jednostavno volimo proleće, a lepo nam se uklopilo i zbog obaveza koje imamo – pojasnila je pevačica koja je već izabrala venčanicu u kojoj će zablistati te večeri.

Indira je pri odabiru takozvane kraljice svih haljina pazila da se u njoj oseća udobno, ali isto tako da zrači elegancijom i seksepilom. Kako se bliži njen dan iz snova, ona ne krije da je uzbuđena i na neki način nestrpljiva.

– Naravno da se radujem, ali ne želim da komentarišem bilo kakve spekulacije na temu našeg venčanja. Ne želim da od toga pravim predstavu – nastavila je u istom tonu vesela Slavonka koja ima jasnu predstavu ljubavi i kvalitetnog odnosa, baš kao i njen budući suprug.

Indira i Miroslav

– Ljubav je za mene uzajamno poštovanje, to je kada znate da u svakom trenutku možete računati jedno na drugo, sigurni ste da će on uvek biti tu ako zatreba, kada vam je sreća vašeg partnera ispred vlastite, njegov osmeh najlepši dar, a njegov zagrljaj najsigurnije mesto na svetu – pojasnila je pre godinu i po dana Indira za magazin StoryBook i priznala da u odnosu, bilo da je reč o emotivnom ili prijateljskom, uvek insistira na poštovanju i iskrenosti.

Čitaj još  Otkriven pravi razlog razvoda Ace Lukasa i Sonje Vuksanović!

– Poštujemo se i uvažavamo kao osobe, odani smo i verni jedno drugom i među nama ne postoje tajne. Ako toga nema, nismo jedno i nismo zajedno. Vrlo jednostavno, zar ne – nastavila je Indira u istom tonu, a potom je priznala kako bi volela da se ostvari kao majka, ali i da joj ideja o usvajanju nije strana.

– Ne mogu da vam opišem koliko se radujem deci, ali ljudi priželjkuju, a Bog određuje. Kada je o usvajanju reč, mnogi o tome počinju da razmišljaju ukoliko ne mogu da se ostvare kao biološki roditelji. Volela bih da postanem majka, ali prvo želim da rodim svoje dete, a onda ću eventualno razmišljati o usvajanju – zaključila je ova harizmatična muzičarka, a identično razmišlja i njen partner koji joj je na dan veridbe obećao kako će ostatak života posvetiti njenoj potpunoj sreći, što će ponoviti i na dan venčanja.

izvor: Story

Leave a Reply