indira radic grand

Indira Radić sa viškom kilograma maltretirala šminkerke!

Radićeva na snimanju novogodišnje emisije odbila da je sređuju šminkerke s televizije, već je čekala da dođe njena šminkerka.

Drugo veče snimanja „Grandovog“ novogodišnjeg programa za televiziju Prva nije prošlo mirno, za šta se pobrinula Indira Radić. Pevačica je napravila skandal, i to zbog šminke.

Naime, posle otpevanog prvog bloka pesama folkeri su otišli na pauzu, a kad ih je direktor „Grand produkcije“ pozvao da se vrate na scenu, Indira se nije pojavila.

Nju je Popović dozivao, ali se ona i dalje nije penjala na stejdž. Tada su joj prišli organizatori i rekli joj da se vrati u studio, a ona je to odbila jer nije popravila šminku. Dve šminkerke su odmah došle, ali je ona kategorično odbila njihovu uslugu, zahtevajući da dođe njena lična šminkerka. Pošto su je ubeđivali da nemaju vremena, ona je počela da viče:

Indira Grand

– Neću da me šminkate tom vašom šminkom! Sad će doći devojka koja mene šminka – odbrusila im je Indira.

Po povratku na binu Popović joj je zatražio objašnjenje zašto se nije pojavila odmah kad ju je prozvao i napomenuo joj da svi pevači moraju biti tačni.

Inače, te večeri Indirin izgled su komentarisale i njene kolege. Ona se ugojila više od deset kilograma pa su joj grudi i zadnjica još više došli do izražaja.

Jana todorovic 2014

Jana brisala znoj, a Sanja Đorđević menjala cipele

Jana Todorović oznojila se od toplote u studiju, pa je pauzu iskoristila kako bi se vlažnim maramicama obrisala ispod pazuha, a onda naprskala dezodoransom. Kad je sve završila, popila je čašu viskija i nazdravila jer se dugo nije videla s kolegama.

Čitaj još  Humanitarni koncert Aleksandre Radović

Sanja djordjevic

Era Ojdanić delio je sendviče kolegama, koje su jedva čekale da nešto prezalogaje. Pevači su nekoliko sati stajali na sceni, pa je Era iskoristio priliku da prvi uzme hranu i svima je podeli. Najgladniji su bili Toma Panters, Mina Kostić i Bora Drljača.

sanja djordjevic cipele

Sanja Ðorđević nije želela da jede sendviče jer vodi računa o svojoj kilaži, pa je sa sobom ponela malo pakovanje grisina. Ona se sve vreme izuvala jer su je stezale cipele, a ponela je i rezervne koje su joj udobnije.

izvor: Kurir

Leave a Reply