indira i goran

Indira Radić počela da živi sa novim dečkom!

Nakon ispovesti gospođe Kurtuma, Radićeva je sa ljubavnikom otišla u Nemačku i tamo su se dogovorili da će po povratku u Beograd otpočeti zajednički život.

Nakon što su mediji saznali da je Goran Kurtuma, novi dečko Indire Radić, oženjen i da ima dvoje dece, pevačica i on pobegli su na nekoliko dana u Nemačku, gde su odlučili da po povratku u Beograd otpočnu zajednički život. Kako saznajemo, Radićeva je u svoj dom na Banovom brdu uselila svog ljubavnika i time dokazala da ne mari za negativne komentare.

– Indira i Goran se od jula zvanično zabavljaju, kada je on pobegao iz Amerike od supruge i dece i došao u Srbiju kako bi bio sa pevačicom. Kada su mediji saznali za pevačicinu novu ljubav, oglasila se i Goranova žena, koja je otkrila da su ona i Indira bile drugarice i da je u šoku šta joj je ona uradila. Nakon ispovesti gospođe Kurtuma, Radićeva je sa ljubavnikom otišla u Nemačku i tamo su se dogovorili da će po povratku u Beograd otpočeti zajednički život. Pre nekoliko dana, Goran se uselio kod Indire u stan i pokrenuo je brakorazvodnu parnicu. Njoj je najbitnije od svega da se njen sin Sever slaže sa njenim izabranikom i da je ne osuđuje. S obzirom na to da sada svi žive pod istim krovom, Indira je ponosna na odnos koji su izgradili Goran i njen sin. Njih dvojica su drugari u bukvalnom smislu. Koliko sam načuo, oni čak planiraju da zajedno odu i na zimovanje, gde će dodatno učvrstiti odnos i još bolje se upoznati. Goranu je sada trenutno teško što ne viđa decu, a opet, najveća mu je podrška Radićeva, koja mu garantuje da će sve biti u redu i da će njegova deca ubrzo biti pored njega – rekao je izvor blizak folkerki, a kolika je njihova ljubav, najbolje govori podatak da Goran umesto svoje slike na profilu društevenih mreža ima svoju dragu Indiru.

Čitaj još  Porodicu Jece Krsmanović odali mobilni telefoni!

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali je ona ostala nedostupna za komentar.

izvor: Alo

Facebook komentari

Leave a Reply