indira i goran

Indira Radić počela da živi sa novim dečkom!

Nakon ispovesti gospođe Kurtuma, Radićeva je sa ljubavnikom otišla u Nemačku i tamo su se dogovorili da će po povratku u Beograd otpočeti zajednički život.

Nakon što su mediji saznali da je Goran Kurtuma, novi dečko Indire Radić, oženjen i da ima dvoje dece, pevačica i on pobegli su na nekoliko dana u Nemačku, gde su odlučili da po povratku u Beograd otpočnu zajednički život. Kako saznajemo, Radićeva je u svoj dom na Banovom brdu uselila svog ljubavnika i time dokazala da ne mari za negativne komentare.

– Indira i Goran se od jula zvanično zabavljaju, kada je on pobegao iz Amerike od supruge i dece i došao u Srbiju kako bi bio sa pevačicom. Kada su mediji saznali za pevačicinu novu ljubav, oglasila se i Goranova žena, koja je otkrila da su ona i Indira bile drugarice i da je u šoku šta joj je ona uradila. Nakon ispovesti gospođe Kurtuma, Radićeva je sa ljubavnikom otišla u Nemačku i tamo su se dogovorili da će po povratku u Beograd otpočeti zajednički život. Pre nekoliko dana, Goran se uselio kod Indire u stan i pokrenuo je brakorazvodnu parnicu. Njoj je najbitnije od svega da se njen sin Sever slaže sa njenim izabranikom i da je ne osuđuje. S obzirom na to da sada svi žive pod istim krovom, Indira je ponosna na odnos koji su izgradili Goran i njen sin. Njih dvojica su drugari u bukvalnom smislu. Koliko sam načuo, oni čak planiraju da zajedno odu i na zimovanje, gde će dodatno učvrstiti odnos i još bolje se upoznati. Goranu je sada trenutno teško što ne viđa decu, a opet, najveća mu je podrška Radićeva, koja mu garantuje da će sve biti u redu i da će njegova deca ubrzo biti pored njega – rekao je izvor blizak folkerki, a kolika je njihova ljubav, najbolje govori podatak da Goran umesto svoje slike na profilu društevenih mreža ima svoju dragu Indiru.

Čitaj još  Milica Todorović: Zbog lepote sam spremna na sve

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali je ona ostala nedostupna za komentar.

izvor: Alo

Leave a Reply