indira radic

Indira Radić pobegla sa novim dečkom u Nemačku?!

Goran Kurtuma je ostavio suprugu zbog pevačice, koju je pratio na svakom nastupu, a Indira menadžera Gorana Ratkovića Raleta koji joj je bio partner 10 godina.

Pošto je Vesna Kurtuma optužila da je Indira Radić preotela supruga Gorana, pevačica je odlučila da sa novim dečkom pobegne u Nemečku. Indira i Goran otputovali su u Nemačku, gde borave već nekoliko dana.

– Indira je u subotu imala nastup u Nemačkoj i tada je otputovala sa Goranom. S obzirom na to da se u poslednjih 10 dana podigla oko njegove veze i da se tim povodom oglasila i Goranova supruga, odlučili su da se sklone iz Srbije kako bi izbegli pritisak javnosti. Radićeva se nije oglašavala jer ne želi od privatnog života da pravi špansku seriju. Ona je sa Kurtumom nekoliko meseci u ljubavnoj vezi i uživaju, a oni koji ih poznaju kažu da se mnogo vole i da se to vidi. Svesni su bili da će njihova ljubav imati imati prepreka zbog okolnosti koje ih okružuju. Zato su se ovih dana sakrili u drugu državu jer ne žele da se zamaraju raznim pričama, niti da ih paparaci jure. Goran svoju dragu prati na nastupima a koliko ima ozbiljne namere govori da je na svom Fejsbuku postavio Indirinu sliku kao profilnu – rekao je izvor i dodao da se folkerka žestoko posvađala sa svojim menadžerom Goranom Ratkovićem Raletom zbog novog partnera.

Čitaj još  Tanja Savić sa porodicom otputovala u Australiju

– Rale je veoma bio ljut na Indiru jer su izašle slike u jednom nedeljniku kako se šeta sa novim dečkom. S obzirom na to da su Ratković i ona dugo bili u vezi i da su raskinuli baš zbog Gorana, kompozitora je povredilo to što Radićeva medijski eksponira sadašnjeg partnera i optužio je da se namerno i svesno slikala s njim. Osim Raleta, tu je Vesna Kurtuma, koja je osula paljbu po pevačici, mada koliko sam upućen, one se jesu poznavale, ali se nisu družile, kako još uvek zvanična gospođa Kurtuma priča – rekao je izvor blizak Radićevoj.

Indira i Rade bili 10 godina u vezi

Pevačica Indira Radić provela je 10 godina u emotivnoj vezi sa Goranom Ratkovićem Raletom, koji je inače bio i njen menadžer, kao i kompozitor. Njih dvoje nikada javno nisu hteli da priznaju vezu, ali se nikada nisu krili od medija. Pre pet godina folkerka i menadžer su raskinuli i tada prekinuli poslovnu saradnju, ali su se samo posle pet meseci ponovo pomirili da bi sada konačno stavili tačku na vezu.

izvor: Alo

Leave a Reply