Indi nikad deblja a pokušava da bude izazovna?! (FOTO)

Pevačica je bila veoma ljuta zbog komentara o njenoj kilaži i njenim oblinama, pa je rešila da svima pokaže kako ona u stvari izgleda.

Debela Indi

Folk pevačica Indira Aradinović Indi na svojoj Fejsbuk stranici objavila je veoma provokativne fotografije. Naime, folkerka je napravila nekoliko selfija, ali bez gaćica i u veoma seksi pozama.

Indi je bila veoma ljuta zbog komentara o njenoj kilaži i njenim oblinama, pa je rešila da svima pokaže kako ona u stvari izgleda.

Debela Indi

– Objasni im Bože, da mi se može… Dakle, evo jedan set fotografija, pošto me ovakvu nikada nećete uslikati na nastupu. Morala sam ovaj put bez gaćica, ali tu su pojasevi za butine da kad budem igrala uz moju novu pesmu, koja uskoro izlazi, da se ne trese puno salo… – napisala je pevačica.

Debela Indi

Iako se ugojila nosi providne haljine i tange!

Folk pevačica Indira Aradinović Indy se u poslednjih godinu dana znatno ugojila da ju je zaista teško prepoznati, posebno kada je uporedite sa devojkom kakva je bila na početku karijere. No, izgleda da je višak kilograma ne sprečava da na nastupima ponese usku i providnu haljinu ispod koje joj se vide tange.

Debela Indi

– U diskoteci je nastao je pravi haos kada je Indi izašla na binu da peva jer niko nije mogao da veruje da je to ona, jer se abnormalno ugojila i obukla usku haljinu koja je celom dužinom sa obe strane imala providnu štraftu od tila. Zbog toga što je haljina uska, njen stomak se ocrtao, pa je sve vreme treskao dok je igrala. Na sve to, obukla je tanga gaćice, koje je morala da podigne preko kukova kako bi ih navukla preko stomaka, dok su pozadi ocrtavale svaku striju na njenoj zadnjici. Kroz šlic joj se video celulit, ali ona nije marila, čak ni kada je primetila da joj blicevi kamera sa mobilnih telefona sevaju pod izrez – otkrio je dobro upućen izvor, a zatim dodao da pevačica muku muči sa kilograma i da joj dijete ne idu od ruke.

Čitaj još  Ana i Darko pred razvodom zbog Ace Lukasa

Indi dupe

– Nebrojeno puta se onesvestila i dovela u pitanje svoje zdravlje zbog rigoroznih dijeta koje je držala i izgladnjivala se, ali džaba. Probala je čak i metodu topljenja masti koju koristi njena koleginica Danijela Vranić, ali nije uspela. Sada je Seka Aleksić uzela pod svoje i obećala da će je dovesti u red. Platila joj je ličnog trenera i dala režim ishrane koji ona jede, pa tako sada idu zajedno na treninge. Indy se žali da joj je naporno, ali neće odustati jer želi da ponovo vrati vitku liniju. Što se tiče njene garderobe, ona voli da nosi miniće i providne stvari sa dekolteom i ne mari što to često izgleda neukusno i veoma provokativno. Ona je svesna kako izgleda, ali kupuje stvari u kojima se dobro oseća – ispričala je njena prijateljica.

izvor: Alo

Leave a Reply