igor kostic tuzio minu

Igor X: Tužio sam Minu, ne da mi da viđam dete!

“Podneo sam tužbu zbog regulisanja mog prava da viđam dete. Nismo mogli da se dogovorimo oko toga – te nemoj danas, te ajde sutra. Ja sam pokrenuo postupak. Minu je uvredilo što sam je tužio”, rekao je pevač.

Pevač i bivši ukućanin rijalitija “Parovi“ Igor Iks odlučio je da tuži svoju bivšu suprugu Minu Kostić. Razlog za tužbu je to što mu ona, navodno, nije davala da viđa ćerku Anastasiju, iako je dogovor bio da može da viđa dete kada god se dogovore.

– Mini je na kućnu adresu pre nekoliko dana stigla tužba. Igor je naveo da bi mu Mina uvek, kada je bilo ugovoreno da vidi ćerku, govorila da postoje neke važnije stvari koje mora da obavi. Pevač više nije želeo to sve da trpi, jer je veoma vezan za malu Anastasiju i odlučio je da tuži Minu, pa sud neka odluči kada i koliko će moći da viđa svoje dete. Ročište je zakazano za mesec dana, kada će se bivši supružnici ponovo pogledati u oči i konačno rešiti problem – priča izvor koji je upućen u celu priču.

Kako bismo proverili ove navode pozvali smo pevača Igora, koji je celu priču potvrdio.

– Priča je tačna. Podneo sam tužbu zbog regulisanja mog prava da viđam dete. Nismo mogli da se dogovorimo oko toga; te nemoj danas, te ajde sutra. Ja sam pokrenuo postupak. Minu je uvredilo što sam je tužio. Tražio sam samo regulisanje starateljstva i vremena koje ću provoditi sa detetom. Imamo problema, sada, da se više ne bismo svađali, rešićemo to na sudu i sve će biti kako treba – priča pevač.

Čitaj još  Kseniju Pajčin zaboravile kolege!

mina kostic sa cerkicom

Njegova bivša supruga Mina Kostić govori kako ne želi da bilo ko o tome piše, jer je to isključivo njihova privatna stvar.

– Neću da komentarišem ništa, to je naš život i kraj. Niko ne može da se meša u to. Čuj, sada se diže frka oko toga. I da tu ima nešto, to ne sme da se priča, završićemo to papirološki. Nisam mu dozvoljavala da viđa ćerku, kada je hteo da je uzme, dok ide negde sa nekom devojkom. Šta koga zanima to – rekla nam je Mina.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo

Leave a Reply