Iako ne bi smela, pevačica ponovo uživa u alkoholu!

Na jednom prestoničkom događaju pevačica nije iz ruke ispuštala čašu sa vinom, iako su joj i lekari i saobraćajci savetovali da ne pije alkohol.Nekadašnju kraljicu splavova Danijelu Vranić (40) zatekli smo u jednom noćnom klubu u centru srpske prestonice kako sa drugaricama, među kojima je bila i njena koleginica Vanesa Šokčić, konzumira alkohol.

Vanesa Šokčić i Danijela Vranić
Vanesa Šokčić i Danijela Vranić

 

I ko zna koliko bi još popila, da nije uočila blic fotoaparata.

– Danijela je cele večeri ispijala belo vino. Nije želela ni vodu ni kiselu kao dodatak – rekao je konobar koji ju je posluživao.

Naravno, videvši da je fotograf slika, čašu je pomerila u stranu, prestala je da pije, a uskoro je i napustila lokal. Vidno iznervirana.

– Danijeli smeta što je u javnosti predstavljena kao alkoholičar. Zbog alkohola je imala problema sa štitnom žlezdom, a onda i sa hormonima, oticale su joj noge, glava… celo telo. Ležala je na VMA i jedva se izvukla iz tog pakla. Trenirala je naporno, vodila računa o ishrani, smršala 30 kilograma za samo tri meseca… Doktori su joj tada najstrože zabranili da pije – ispričao je jedan od najbližih Danijelinih prijatelja.

On kaže da je sve to bio strahovit psihički udar na pevačicu, zbog čega se povukla iz javnosti.

Nije nastupala, nije gostovala po emisijama niti je davala intervjue… Međutim, čini se da samo tri godine kasnije Danijela ponavlja istu grešku.

– Zato se iznervira svaki put kada ugleda fotoreportera u svojoj blizini. Uvek prokomentariše: “Sutra će u novinama biti naslov: Danijela, opet pije” – dodao je njen prijatelj.

Čitaj još  Seka Aleksić ponovo plavuša!

I eto… bila je u pravu. Sada joj samo ostaje da zaista prestane da pije.

Bila privedena zbog alkohola!

Danijela Vranić je 2011. godine bila privedena jer je pijana udarila policajca, posle čega je zadržana u pritvoru.

Folkerka je pokušala da prođe zatvorenom ulicu, što joj policajci nisu dozvolili. Posle toga je pokušala da pobegne, a onda, nakon kraće jurnjave po gradu, zaustavili su je na Terazijama.

Posle žestoke rasprave sa policajcima, Danijela je, kako se pisalo, fizički nasrnula na službeno lice, zbog čega je terete. Na licu mesta uradili su joj i alko-test, koji je izmerio 1,84 promila alkohola.

izvor: Blic

2 comments

Leave a Reply