Hurem spava u Cecinom apartmanu!

Poznata turska glumica Merjem Uzerli boravi u apartmanu najveće naše folk zvezde.

Merjem Uzerli

Turska glumica Merjem Uzerli koja je slavu stekla zahvaljujući glavnoj ulozi Hurem u seriji „Sulejman Veličanstveni“ provodi vikend u sobi najveće naše zvezde. Hurem je, naime, rezervisala predsedničkii apartman u hotelu ‘Ramada Aqua world resort’ u Budimpešti gde će, u društvu dece iz svoje porodice, provesti naredni vikend, potvrđeno je medijima od strane Zite Ovari, PR menadžerke hotela iz Budimpešte.

– Gospođica Uzerli drugi put dolazi u naš hotel sa prijateljima i obično dane provode u ludorijama akva parka. Kako je zahtevala vip apartman, tokom boravka u Budimpešti biće smeštena u Cecin apartman, odnosno vip odaje naašeg hotela koje nose ime jedne od najpopularnijih pevačica na Balkanu – kaže Zita.

S druge strane, folk diva ne krije zadovoljstvo zbog činjenice da će „ugostiti“ popularnu Hurem:

– Pratim seriju, i lagala bih ako bi rekla da me Hurem nije opčinila na neki način, čak i pored svih smicalica koje pravi. Moji prijatelji sa decom trenutno borave u hotelu i čuli su da glumica dolazi i da će biti smeštena baš u apartman koji nosi moje ime. Želim joj da uživa i da lepo provede – kaže Ceca i dodaje da će uskoro i sama poći sa decom na vikend u ovaj hotel:

Čitaj još  Pretučen Ivan Marinković!

– Veljko i Anastasija obožavaju akva parkove, a ja tamo punim baterije. Generalno, termalna voda me opušta i u tim bazenima mogu da provedem ceo dan – kaže Ceca.

izvor: Kurir

Leave a Reply