Ne gledajte HAPPY TV

Hotel Maldivi: Učesnica preživela porodični pakao!

“Starateljstvo nad unukom pripalo je njenom bivšem, dok je unuka dodeljena mojoj ćerki, ali i ona živi kod tate”, kaže majka jedne od učesnica.

Učesnica „Maldiva“ Jelena Makević prošla je kroz pakao u braku koji je okončan pre dve godine. Hostesa iz Šapca donedavno je krila da je bila udata za čoveka kome je rodila dve ćerke, a tortura koju je doživela pravi je razlog za njeno ćutanje.

Jelena ne živi sa svojim ćerkama, što je boli i zbog toga ne voli da priča o njima. Starateljstvo nad starijom Andreom dobio je Jelenin bivši suprug, dok je mlađa Anđelka dodeljena Jeleni, ali i ona živi s tatom.

Stupili smo u kontakt s Jeleninom majkom Gordanom, koja s tugom u glasu objašnjava:

– Moju ćerku je bivši muž varao i fizički nasrtao na nju. Jelena je ušla u rijaliti zbog novca kako bi sebi i deci obezbedila bolje uslove za život. Bila je primorana da drugu ćerku prepusti bivšem suprugu jer nije imala sredstava za njeno izdržavanje. Sud je njemu dodelio starateljstvo nad starijom iako se znalo da je tukao moju ćerku – započinje priču Jelenina majka i nastavlja:

– Teško je u Šapcu biti samohrana majka, bez posla i bez bogatih roditelja. Jelena je morala da ode u Beograd. Radila je na pumpi i u prodavnici. Ja nisam mogla da joj pomognem jer ni ja ne radim. Njoj su deca bolna tema. Njen bivši dozvoljava da ih viđam samo u Jeleninom prisustvu. Ona ne ide često ćerkama u posetu jer nema para. Kad može, plati kartu i dođe u Šabac. To bude jednom u dve nedelje i zbog toga veoma pati – kaže sa suzama Jelenina majka i dodaje:

Čitaj još  Bivša farmerka odustala od rijalitija

– Moje unuke najviše čuvaju baba i deda. Znam da im je tamo lepo. Jelena se rastala od muža pre dve godine, tad je mlađa ćerka imala samo pet meseci. On ih je izbacio iz kuće. Devojčice su divne i one ne pate, razumeju da je majka otišla u Beograd kako bi im u budućnosti pružila nešto. Da je ostala u Šapcu, ne bi ništa uradila sa svojim životom – završava Gordana.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir Stars

Leave a Reply