Ne gledajte HAPPY TV

Hotel Maldivi: Učesnica mesecima živela u sigurnoj kući!

Ona ni u jednom momentu nije osudila bivšeg supruga zbog nasilja, već je objasnila kako i dalje želi da ostane u korektnim odnosima sa njim, prvenstveno zbog dece.

Ukućanka rijalitija “Hotel Maldivi” Jelena Makević od javnosti je dugo krila da ima dvoje dece, ali isto tako je pokušala da sakrije kako je zbog nasilja u porodici završila u sigurnoj kući punih devet meseci.

Međutim, preksinoć je odlučila da otvori dušu i ispriča sve što je pretrpela i koje je probleme imala sa bivšim suprugom.

– Tačno je da imam dve ćerke, to je čak potvrdila moja majka. Celu priču o teškoj situaciji u porodici znao je samo Igor Iks, jer sam njemu sve ispričala kako bih uspela da dobijem neki koristan savet. Imam dva deteta, kojima se ponosim, nebitno je da li će me neko osuđivati zbog toga što sam ovde, a napolju imam maloletnu decu. Sa mužem sam imala gadne probleme i prošla sam kroz jedan vrlo težak period u svom životu, kroz jedan težak vid nasilja, bila sam u sigurnoj kući jedno devet meseci zbog svega toga. Jedno dete je kod mene, dok sam nad drugim dala starateljstvo mužu, tačnije njegovim roditeljima, jer ne mogu finansijski da izdržim i da dvoje dece izvedem na put – ispričala je Jelena i objasnila zašto je ceo problem ispričala samo Igoru Iksu.

Čitaj još  Farma: Pevačica izbačena sa najmanje glasova!

– Igor je bio osoba od koje sam mogla da dobijem neki savet, a sa druge strane, sve što sam mu pričala nije nikome govorio – priča Jelena.

Ona ni u jednom momentu nije osudila bivšeg supruga zbog nasilja, već je objasnila kako i dalje želi da ostane u korektnim odnosima sa njim, prvenstveno zbog dece.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply