tijana ajfon i vlada mandic

Tijana i Ružica progovorile o famoznoj trojci!

Učesnice “Maldiva” Ružica Veljković i Tijana Ajfon, šokirale su javnost kada su, tokom rijalitija “Parovi”, otkrile da su provele noć u krevetu sa poznatim rukometašem.

Kratak period “slobode” od izlaska iz Parova do ulaska u Maldive, ove dve rijaliti zvezde iskoristile su da do detalja opišu kako je izgledala njihova “trojka” sa Vladom Mandićem. Izgleda da nisu podjednako uživale.

– Vlada Mandić je vrh u krevetu. Meni je bilo vrhunski, nezaboravno, jer volim mazohizam, a i on se pali na grub seks. Mi smo jedne večeri odlučili da ubacimo još jednu devojku u naše igrice, pa smo tako došli do Tijane. Kad sam je pozvala i objasnila joj o čemu se radi, bila je oduševljena, jer se dugo palila na njega. Tada nije uzela novac, jer je bila oduševljena što će biti sa Mandićem – ispričala je Ružica.

ruzica o seksu sa tijanom

Tijana nije bila toliko rečita, a bogami, ni oduševljena kao ona …

– Detalja se baš ne sećam. Znaš kako kažu ‘kakvo jebanje, takvo sećanje’, ali znam da mi nije prijalo. On voli grubosti, što mene nikako ne pali. Bila sam razočarana i očajna posle toga – rekla je Ajfonka.

Čitaj još  Parovi: Starleta prevršila svaku meru! (VIDEO)

Podsećanja radi, tokom emitovanja rijalitija ‘Parovi’ dve drugarice u nekoliko navrata pričale su o trojci koju su imale sa poznatim sportistom.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Informer

2 comments

Leave a Reply