ruzica sa sestrom

Nećete verovati sa kim je Ružica u šemi!

Iako se Veljkovićeva pre nekoliko dana pomirila s bivšim dečkom Filipom Đukićem, navodno je nastavila da se dopisuje i viđa s mladim golmanom.

Ružica Veljković krenula je stopama bivših cimerki Nataše Šavije i Tijane Ajfon, koje su se nameračile na fudbalere mlade reprezentacije – šampione sveta, pa je smuvala najpopularnijeg zlatnog „orlića“ Predraga Rajkovića.

Bivša učesnica „Parova“ pre nedelju i po dana viđena je kako se ljubi s golmanom Crvene zvezde u jednom restoranu na Dedinju, odakle je zajedno s njim otišla u nepoznatom pravcu. Prema rečima izvora, Rajković je nakon Ružičinog izlaska iz rijalitija saznao njen broj telefona, pa ju je prvo muvao preko poruka, a onda je pozvao i na piće da se upoznaju.

– Peđi se svidela Ružica i rešio je da je startuje, pa šta bude! Kad joj se predstavio, Veljkovićeva nije znala ko je on sve dok joj sam nije objasnio da je „orlić“ i da je trenutno veoma popularan. Odmah je pala na to i prihvatila njegov poziv za izlazak. Satima su sedeli u restoranu i jedno drugo ispitivali o privatnim stvarima. Nakon što mu je rekla da je napravila pauzu sa Filipom, zlatni „orlić“ ju je odmah poljubio – otkriva bliska Ružičina prijateljica, kojoj se ona hvalila.

predrag rajkovic sa ruzicom

Iako se Veljkovićeva pre nekoliko dana pomirila s bivšim dečkom Filipom Đukićem, navodno je nastavila da se dopisuje i viđa s mladim golmanom.

– Bivša „modelsica“ očarana je Rajkovićem. To što se pomirila s Filipom ništa ne znači, jer ona nije nešto naročito zagrejana za njega – završava izvor.

Pozvali smo Ružicu, koja je u početku negirala svoj odnos s „orlićem“, a potom se odala da se viđala s njim.

Čitaj još  Farma: Jelena dovela još jednu farmerku do ludila (VIDEO)

– Ne zanimaju me „orlići“, to pitajte Šaviju – rekla je u prvi mah, ali kad je čula s koliko detalja raspolažemo, popustila je:

– Dobro, poznajem malog Rajkovića, ali odnos koji imam s njim je samo moja stvar. Ne hvalim se kao ostale s kim se viđam i družim – rekla je Ružica.

Za razliku od nje, Predrag je bio čvrst u negiranju.

– Odakle vam to? Nisam bio sa njom uopšte. Tek sam došao iz Rusije – pomalo nespretno je izgovorio „orlić“.

Eto, Zvezdaši bolje prolaze od Partizanovaca kod poznatih devojaka, pa je posle afera Vukašina Jovanovića s Natašom Šavijom i Tijanom Ajfon i njegov kolega Predrag skinuo starletu.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply