miljana proganjala dusana

Bivša učesnica rijalitija napravila dramu u niškoj bolnici!

Bivša takmičarka je jurcala sa kesama punih voća po celoj bolnici.

Prava filmska priča odigravala se u Nišu kada je bivša učesnica realiti šoua ‘Maldivi’ Miljana Kulić saznala da se njen drug iz rijlitij, glumac Dušan Kaličanin nalazi na lečenju u Nišu, alarmirala je sve koje poznaje, kao i neke korisnike društvenih mreža, kako bi došla do njegovog broja telefona.

miljana i dusan

Čak se usudila da redom zove sve u Nišu koji se prezivaju Kaličanin, te je tako došla do Dušanove strine, koja joj je dala Dušanov broj. Zvala ga je neumorno satima, ali glumac nije bio u stanju da razgovara sa bilo kim, te nije stupila u kontakt sa njim.

Tada se već ozbiljno uplašila, te je onda samoinicijativno otišla u Klinički Centar Niš da ga pronađe.

– Miljana je jurcala sa kesama punih voća po celoj bolnici. Nismo mogli da je smirimo, niti da je zaustavimo. Raspitivala se za Dušana na svakom koraku i tek kada se uverila da nije smešten kod nas, napustila je bolničke prostorije – navela je medicinska sestra, koja je želela da ostane anonimna.

miljana i dusan

Kada joj se glumac konačno javio na telefon otišli su u Miljanin omiljeni kafić u Nišu na kafu i tek tada joj je laknulo. Miljani su društvo pravile njena sestra i majka. Koliko je bila srećna što ga vidi pokazuju fotografije koje je okačila na svoj Fejsbuk profil.

Čitaj još  Ana Nikolić napravila ludnicu u Kotoru! (FOTO)

– Moj Duci se oporavlja i to je najbitnije… Moje belo zlato – napisala je Kulićeva u opisu fotografija.

Ono što je još zanimljivije, Miljana je nagovestila na svom profilu na Fejsbuku da se uskoro vraća u rijaliti… Šou tek počinje…

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Opera, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply