Ne gledajte HAPPY TV

Hotel Maldivi: Matora žestoko ispljuvala Ružicu!

“Uvek sam se prema njoj ponašala kao pravi prijatelj i pokušavala da sve to uspe između nas, ali me je baš razočarala”, rekla je Matora o bivšoj drugarici.

Jovana Tomić, poznata kao Matora, izbačena je iz rijalitija Maldivi jer je udarila Nikolasa, a po izlasku priča o odnosu sa Ružicom Veljković. Iako su u Parovima bile nerazdvojne i pričale kako će se ceo život družiti, Matora se mnogo razočarala u bivšu drugaricu.

– Kada sam izašla iz rijalitija i videla šta je sve izjavljivala o meni, zgrozila sam se. Baš me je povredila, jer nisam verovala da je takva. Uvek sam se prema njoj ponašala kao pravi prijatelj i pokušavala da sve to uspe između nas, ali me je baš razočarala. Što se mene tiče, sa njom sam završila do kraja života, jer mi takva osoba ne treba. Mislim da je ispod svakog nivoa da sada komentarišem njene postupke jer to nije uopšte zaslužila – priča Matora.

Ukućanka rijalitija je zadovoljna kako se ponašala pred kamerama, a objašnjava zašto je napala Nikolasa.

Čitaj još  Parovi: Ivan brani Atinu: Ona je dobar čovek, sve joj je namešteno!

– Prekipelo mi je zbog njegovih gluposti i zato sam ga napala. Iskrena da budem, ne kajem se uopšte za to što sam uradila, jer je čovek budala. Stalno se pravi nešto pametan i pokušava da bude u centru pažnje. Ljudi u kući su se smejali njegovom ponašanju – objašanjava Jovana.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

One comment

Leave a Reply