Ne gledajte HAPPY TV

Hotel Maldivi: Jelena i Gastoz se žestoko prozivali (VIDEO)

“Ja možda i dalje tragam za nekom osobom poput bivše i nastaviću da tragam, niko to neće da mi uskrati”, rekao je Gastoz.

Glumica Jelena Golubović ne skriva svoje ambicije da ponovo osvoji prvo mesto. Ona je priznala da joj se više sviđa ambijent u „Maldivima“ nego u „Parovima“, a jedino žali što nema takvu energiju kakvu je imala u prethodnom rijalitiju. S druge strane, Nenad Marinković Gastoz se nada da će ponovo biti pobednik.

– Lepše mi je ovde jer ovde ima daleko manje prostitutki – navela je Jelena tokom večerašnjeg sastanka.

Prostitutke su pominjane i kasnije. Nenad Marinković Gastoz je prozvao Jelenu da je bila sa drvosečama, aludirajući na Čupu. Ona mu je odgovorila:

– A šta je tvoja bivša Marija zbog koje si plakao? Prostitutka? Nemoj da prozivaš tuđe bivše da ne bih ja prozivala tvoje!

Njihova svađa se nastavila:

– Ja možda i dalje tragam za nekom osobom poput bivše i nastaviću da tragam, niko to neće da mi uskrati. Ne želim da se prikazujem kao neko ko menja žene – rekao je Gastoz.

On je dodao da misli da Jeleni niko ne prilazi, a da njemu na tom polju sve ide glatko, a Golubovićeva ga je pitala što nije ni sa jednom devojkom.

Čitaj još  Parovi: Učesnik kažnjen zbog Mace Diskrecije!

– Ja sam mnogo sposobniji od tebe, s obzirom da si ti starija od mene – naglasio je Nenad.

Obzirom da ih je voditeljka u nekoliko navrata opominjala, a da ljuti suparnici nisu mogli da prekinu, oboje su poslati u izolaciju.

Pogledajte snimak njihove svađe:

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Puls

One comment

Leave a Reply