Ne gledajte HAPPY TV

Hotel Maldivi: Jelena Golubović još jednom preterala!

olubovićeva je pre dve godine u rijaliti šouu “Farma” iznela veoma teške optužbe na račun književnice rekavši da je Isidora izmislila da boluje od karcinoma.

Rediteljka Jelena Golubović, koja se trenutno nalazi u rijaliti šou ‘Hotel Maldivi’, prevršila je sve mere kada je bez imalo osećanja napala književnicu Isidoru Bjelicu, koja se trenutno nalazi na lečenju u Švajcarskoj zbog karcinoma.

Dok Isidora po treći put bije bitku sa opakom bolešću, Jelena u rijalitiju nastavlja da je napada, ne vodeći računa na njeno teško zdravstveno stanje, a sebe predstavlja kao veliku vernicu.

Naime, u Maldivima se povela prića o Isidori, a rediteljka je besno rekla da je Isidora dobila što je zaslužila.

– Najviše mrzim kada nemaš ništa za koga da kažeš, onda kažeš dobra je. A ta ista Isidora Bjelica mi je ostala dužna pare. Rekla sam, ko god je mene prešao, nije dobro prošao, pa ni Isidora Bjelica. To sam joj ja i prognozirala. Na tuđim suzama se ne gradi sreća, to je Bjelica uradila – rekla je Golubovićeva.

isidora bjelica u bolnici

Podsetimo, Golubovićeva je pre dve godine u rijaliti šouu “Farma” iznela veoma teške optužbe na račun književnice rekavši da je Isidora izmislila da boluje od karcinoma kako bi došla do novca. Potom je i optužila Bjelicu da joj duguje 2.500 evra. Književnica se odmah oglasila putem svog Tviter profila:

Čitaj još  Parovi: Učesnika ponovo maltretirali u vili!

– Nikada niko nije trpeo ovako gnusne neljudske napade i monstruozne laži kao što sam ja doživela od izvesne J.G.

Isidori Bjelici pre dve godine dijagnostifikovan je karcinom jajnika i podvrgnuta je veoma teškoj operaciji prilikom koje joj je izvađena materica. Iako se mislilo da je pobedila ovu opaku bolest, Isidora trenutno vodi veliku bitku za život.

Ovo nije prvi put da Jelena udari tamo gde ne treba. U rijalitiju ‘Parovi’ izazvala je šok javnosti, dok se svađala sa Saškom Karan, kada je rekla da su deca iz doma kopilad.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Opera, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply