ruzica iznervirala ucesnike

Hotel Maldivi: Bivša učesnica razljutila ostale učesnike uvredama!

Bivša učesnica se pojavila u rijalitiju na samo sat vremena i napravila opštu pometnju među ukućanima.

Ružica Veljković još jednom je zatalasala rijaliti šou na Hepi televiziji. Gostujući u emisiji “Upoznajte Maldivljane”, već na početku je prozvala sve učesnike, nazivajući ih ružnim i glupim.

– Nemate dva grama mozga i nikom ime nisam upamtila – rekla je osmehujući se provokativmo a onda nastavila sa uvredama:

– Vidi ovog klempavog Jovana, strašno!

Učesnici “Hotela Maldivi” uvredili su se zbog ove njene izjave i ubrzo su počeli da se svađaju sa gošćom u studiju Hepi televizije.

– Možda mi nemamo dva grama mozga, ali ti imaš dva grama u nosu – rekao je Jovica, aludirajući da je bivša modelsica narkomanka.

I nova učesnica Maja bila je pogođena Ružicinom izjavom da je ona bila sa trojicom, za svega hiljadu dinara.

– Šta pričaš, glupačo? Narkomanko jedna! Odakle ti to? Odakle ti mene poznaješ – ispalila je salvu pitanja nova učesnica takmičenja na Hepi televiziji.

– Ja poznajem tvoju sestru Tamaru, iz škole, koja je bila toliko glupa,da je ponavljala razred. Ja se jebem iz zadovoljstva,ne zbog para – govorila je Maja.

Dan nakon gostovanja, Ružica se oglasila na svom Fejsbuk profilu:

Čitaj još  Parovi: Saška otkrila čije muvanje je odbila!

– Hvalaaa na lepim komentarima za sinoćnu emisiju! Ja sam, moram da priznam, ponovo uživala u svojoj igrici i jako se zabavila! Tako se mačka igra sa mišićima! To je to, dođeš, izdominiraš i odeš, a oni i dalje besni! Kome se nije svidelo, nije trebao da gleda! Ali to je ipak Ružica, i kada ne žele gledaju me. VOLIM MOJE FANOVE LEPE PUNOOOOO!

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply