HOT: Sandra Afrika u toplesu! (FOTO)

Atraktivna pevačica Sandra Afrika gde god da se pojavi mami uzdahe muške populacije, a kada svoju seksi guzu izbaci u prvi plan dolazi do prave pometnje u muškim glavama.

Sandra Afrika toples

Sandra je, kao i svake godine, bila melem za oči na Crnogorskom primorju, gde je zatekao i paparaco dnevnog lista, koji je vatrenu crnku „overio“ na jednoj od plaža.

Sandra Afrika

Pevačica je u kupaćem i sandalama sa visokom platformom dominirala kopnom. Sandra se nekoliko puta samo skvasila u moru, a zatim je rešila da se opusti daleko od znatiželjnih pogleda. Pošto je fotograf nije ispuštao iz vidika, Afrika je sa dečkom otišla na svoj gliser, misleći da je bezbedna.

Sandra Afrika toples

Prvo je legla da se sunča, pa je sa svojim dečkom razmenjivala nežnosti, da bi u jednom trenutku gornji deo kupaćeg skinula. Njen toples je jako obradovao njenog momka, ali i paparaca. Osim što važi za devojku koja ima najbolju guzu na estradi, pevačica i te kako može da se pohvali i svojim zanosnim porsjem.

Sandra Afrika guza

Sandra je uživala na svom gliseru koji je pazarila prošle godine i koji nosi njeno umetničko ime, a njen dečko je bio za kormilom i uživao je, gledajući je. Nažalost, golupčići su se veoma udaljili od obale, pa ih je ekipa izgubila iz vida, ali možemo samo da zamišljamo šta se dešavalo posle nekoliko minuta.

Čitaj još  Katarina Živković ne može da položi vozački?!

Sandra Afrika toples

izvor: Alo

Leave a Reply