Hasanu ni Šaban nije pomogao kod Popovića!

Hasan Dudić je došao na “Grand” sa Šabanom Šaulićem kako bi pitao Sašu Popovića da i on zapjeva na sceni, ali ga je direktor elegantno odbio

Sasa Popovic i Saban Saulic - www.FOLKOTEKA.com

Hasan Dudić prošle je nedelje zajedno sa Šabanom Šaulićem došao na snimanje “Granda” kako bi direktora Sašu Popovića zamolio da i on zapeva na toj sceni.

Najprije je “gurao” Šabana da pita Sašu i da se malo založi za njega kod direktora, međutim pošto je Šabanu to bilo glupo, a i mislio je da nije momenat za to, Hasan je riješio da sam priđe Popoviću.

Krenuo je sa onim uobičajenim “kako si, šta radiš”, a zatim da ga hvali kako mu je produkcija odlična, kako su “Zvezde Granda” neprevaziđene, a onda je spomenuo kako bi on trebao da se pojavi sa nekom pjesmom na “Grandu” tražeći pomoć.

Popović je sve to odslušao, a onda mu je ironično odgovorio:

– Jel vidiš ovu scenu “Granda”?. Znaš koliko je trebalo da se sagradi i napravi? E, pa, da si došao barem malo da mi pomogneš, mogao bi sada da pjevaš tu sa svim pjevačima. Ali nisi, baš te je bilo briga – rekao je kroz smijeh.

Šaban je svo vrijeme ćutao i nije htio da se uključi u raspravu. Hasan nešto “kroz zube” pokušao direktoru “Grand produkcije” da se opravda i da mu objasni da je on već dugo godina bolestan i mu nije dozvoljeno da radi ne shvativši da se Popović sa njim šali.

Čitaj još  Šaban Šaulić: Elton Džon ima sve moje albume!

I tako, dok Hasan moli njegova Zlata Petrović ima puni, pravi tretman na “Grandu”. Da li zato što je ultra popularna, ili što je bila ljubavnica Saše Popovića, ili je pak, učestovovala u izgradnji “Grandovog” studija – zna samo direktor Sale.

Leave a Reply