hasan dudic

Hasan Dudić: Pokrao me Sinan Sakić!

“Sinan je bio odličan bubnjar i svirao je po vašarima. Kao deca smo bili baš vezani, a ja sam ga povukao da peva kad sam imao sedam-osam izdatih ploča”, kaže Hasan.

Hasan Dudic

Hasan Dudić ovih dana hoće da svede račune i ima nameru da se obračuna sa starim prijateljima koji su ga, kako kaže, debelo prevarili.

Među njima je i njegov kolega Sinan Sakić, za koga pevač, koji iza sebe ima višedecenijsku karijeru sa više od 20 objavljenih albuma, tvrdi da ga je pokrao. Dudić navodi da je Sinan pesme „Jedna tuga za dva druga” i „Sreli smo se mnogo kasno”, koje je dobio na poklon od Hasana, prisvojio i onda na omotu ploče ispod njih potpisao drugog autora, pokojnog Aliju Dželića. Dudić tada ništa nije znao pošto je bio na odsluženju vojnog roka.

– Sinan je bio odličan bubnjar i svirao je po vašarima. Kao deca smo bili baš vezani, a ja sam ga povukao da peva kad sam imao sedam-osam izdatih ploča. Posavetovao sam ga da se mane bubnjeva i uzme mikrofon. Mic po mic, dao sam mu dve pesme: „Jedna tuga za dva druga” i „Sreli smo se mnogo kasno”. Te hitove sam pripremao da izdam za RTS, ali u međuvremenu sam dobio poziv za vojsku, pa sam mu ih ustupio. Dok sam ja služio vojni rok, Sinan je te pesme dao izdavačkoj kući „Diskos” – objašnjava Hasan i nastavlja:

Čitaj još  Dara Bubamara sa svojim silikonima ponovo u centru pažnje!

– Sinan me je prevario i pokrao jer je moj rad pripisao Aliji Dželiću. To što je on uradio, rade da ne kažem koji ljudi, jer ipak ne bih želio da ga povredim – drugovi smo. Nikad mi se nije revanširao ni za šta što sam učinio za njega. To što je uradio poneo je iz kuće, nisam mu ja kriv. Nek je on meni živ i zdrav. Samo želim da se zna šta mi je uradio – poručuje Hasan.

– Bez komentara sam! Lako je biti otac već napravljenom detetu. Hvala vam što ste pozvali – rekao je Sakić zamioljen da prokomentariše Dudićeve navode.

izvor: Expres

Leave a Reply