crvena jabuka u frankfurtu

Haris, Halid i Žera napravili spektakl u Frankfurtu!

Prepuna hala, publika svih generacija i paklena atmosfera dočekali su jedinstvenu muzičku kombinaciju koja do sada nije viđena u Evropi.

Koncert Halida Bešlića, Harisa Džinovića i Crvene jabuke u Union hali u Frankfurtu je događaj koji je obeležio protekli estradni vikend u Nemačkoj.

Očekivanja menadžera i glavnog organizatora koncerta Duška Bilića su se u potpunosti obistinila. Prepuna hala, publika svih generacija i paklena atmosfera dočekali su jedinstvenu muzičku kombinaciju koja do sada nije viđena u Evropi. Spektakl je otvorio pop bend Crvena jabuka i vokal Dražen Žerić Žera, Haris Džinović je podigao atmosferu do granice izdržljivosti a izlazak Halida Bešlića na binu je bio vrhunac koji je postavio nove granice u svakom pogledu.

haris dzinovic u frankfurtu

– Došla sam sa mnogobrojnim društvom iz Frankfurta, Ofenbaha i iz Karlsruea na večerašnji koncert. Jako nam je lepo. Organizacija je za svaku pohvalu. Sviđaju nam se svi pevači. Meni se posebno sviđa Halid i Crvena jabuka. Drago mi je da su momci iz Crvene jabuke izašli iz bekstejdža u VIP i pravili nam društvo za našim stolom, a neki su se slikali sa nama. Bili su jako veseli i raspoloženi – rekla je Evelina iz Frankfurta.

Dve devojke iz Majnca i Gernshajma su došle sa društvom.

halid beslic u frankfurtu

– Koncert je fenomenalan. Halid je za mene na prvom mestu. On je jedno veliko srce. Ne znam kako bih najbolje rekla ali mnogo gu sakam. Harisa volim isto – rekla je Gordana.

Žaklina kaže da voli sve, i Crvenu jabuku i Halida Bešlića i Harisa Džinovića.

– Obožavam ih sve. Odmalena slušam njihovu muziku i znam svaki stih iz njihovih pesama. Baš ih volim i drago mi je što sam ih sve zajedno videla na jednom koncertu.

Čitaj još  Zorica Brunclik rasprodala Arenu!

Edin Omerović je na koncertu slavio rođendan sa društvom iz Bad Sodena – Salz Minstera.

zera u frankfurtu

– Atmosfera je fenomenalna, ne samo zato što je meni 33. rođendan večeras i zato što ga slavim baš uz Halida Bešlića, nego je ceo koncert super zamišljen. Halid je za mene prava legenda i njegove pesme znam sve napamet. Haris je isto fantastičan pevač, a Jabuku vole više moji drugari – kaže Edin dok preko njegovog ramena drugi dečko dodaje da je Crvena jabuka prava stvar.

– Slušam ih od svoje 16. godine i od tada pratim sve njihove uspone i tragedije koje su ih zadesile. Volim da slušam i Harisa Džinovića i Halida Bešlića, ali Crvena jabuka je nešto ekstra – ističe ovja obožavatelj.

izvor: Vesti

3 comments

Leave a Reply