ana, haris i saban

Haris, Ana i Šaban priredili veliku folk žurku u Areni!

Legende narodne muzike su održale zajednički veliki beogradski koncert i skoro tri i po sata ispunile svojim neprolaznim hitovima.

Ana Bekuta, Haris Džinović i Šaban Šaulić održali su svoj zajednički koncert sinoć u Beogradu, pred 12.000 ljudi u Kombank Areni.

Publika je imala priliku da uživa u večitim hitovima kao što su: „Kako mi nedostaješ“ i „Zlatiborske zore“. Koncert je bio podeljen na samostalne nastupe svakog izvođača.

Ana, haris i saban

Sat i po pre početka prvi je na koncert dosao Milutin Mrkonjić, za njim Raka Marić, Nada Obrić i Hasan Dudić. Najveću pažnju je privukao dolazak Slavice Đukić Dejanović. Na vip ulazu viđeni su i Melina Džinović, Šabanova deca Mihajlo i Ilda Šaulić koji su došli odvojeno, svako u svom društvu.

Do početka spektakla Goca Šaulić se nije pojavila, ali je kasnije primećena u Šabanovoj garderobi.

Prvi je na scenu izašao Haris Džinović i pesmom “Ostariću neću znati” i otvorio muzičko veče. Na sceni je orkestar Miše Mijatovića.

Pre samog početka koncerta Haris, Ana i Šaban obratili su se medijima, ali jedino Šaban je izbegavao da razgovara sa novinarima, već je brže bolje pobegao kod bine.

– Večeras sam odlično raspoložena, i tu divnu emociju ću podeliti sa svojom publikom. Ja sam dama i zato ću biti u sredini – poručila je Bekuta koja će druga izaći pred oko 10.000 fanova.

Ana Bekuta upravo je pesmom “Imam jedan život” izašla pred publiku koja je pozdravila ovacijama. “Hvala Beograde rekla je pevačica i svojim najvećim hitovima nastavila muzičko veče. Ređaju se pesme, “Rano moja” “Zlatiborske zore”.

Ilda Saulic na koncertu

Koncertu su prisustvovali i Zvezdan Terzić, Brenin sin Viktor Živojinović, Nada Obrić, Hasan Dudić, Slavica Đukić Dejanović, brat Zdravka Čolića, Milan Dinčić Dinča, Melina Džinović…

Uz pesmu “Bekrija” Ane Bekute publika je oplela kolo u areni, a Ana najavila Šabana Šaulica.

– Neću da vas davim budalaštinama već ću da vam kažem da je iza mene orkestar Miše Mijatovića. Idemo mi lepo pesmom – rekao je Šaban i pesmom “Odlaziš, odlaziš” podigao Arenu na noge.

Čitaj još  Goga Sekulić na promociji albuma samo u trikou (FOTO)

Ipak kada je došao trenutak da Šaulić izađe na scenu nastala je prava pometnja među brojnim posetiocima. Kralj je po ko zna koji put pokazao da njemu ni jedan skandal ne može ništa, dok ima svoju armiju fanova. Kada je otpevao svoj blok pesma Šauliću publika nije dala da siđe sa bine, pa je on sa zadovoljstvom otpevao “Ti kraljice moga srca”, “Žal”, “Dođi da ostarimo zajedno”.

Legende u Areni

Dragi Domić i Mirjana Aleksić bili su prateći vokali. Tokom pesme “Neka živi zivot svoj” jedna grupa mladića zapalila je baklju, ali ih je obezbeđenje ubrzo izvelo iz Arene.

– E ova pesma je za sve nas koji verujemo u ljubav – rekao je Šaban i otpevao pesmu “Verujem u ljubav”.

Haris Džinovic imao je emotivne trenutke sa svojom suprugom Melinom koja ga je u loži naočigled svih prisutnih obasipala poljupcima.

Arena koncert

Pred kraj koncerta Šabanu se na sceni pridružio prvo Haris Džinović sa kojim je otpevao pesmu “Sneg je opet Snežana”.

Zatim im se pridružila Ana Bekuta koja je sa svojim kolegama otpevala “Đurđevdan”. Razigrani trojac počeo je natpevavanje, a Ana je dominirala prvo na srpskom a onda i na romskom jeziku.

izvor: Kurir, Telegraf

Leave a Reply