Nabijem HAPPY TV na kurac

Haos u Parovima: Jelena Golubović pretila smrću!

Svađa u „Parovima“ počela je kad je Zorica Dukić zaplakala za pokojnim ocem, nakon čega je nastao haos među ukućanima, koji se završio ozbiljnim pretnjama i umalo tučom.Jelena Golubović zapretila je smrću Vesni Rivas i njenom sinu Petru nakon što ju je pevačica nazvala narkomankom koja je sahranila svog oca.

Ovom incidentu prethodila je svađa i umalo fizički sukob u „Parovima“ kad je Milomir Marić zamolio Zoricu Dukić da ispriča da li je istina da je nakon očeve smrti mesecima bila u depresiji. Dukićeva je zaplakala, i taman kad je počela da govori, skočila je Jelena Golubović.

– To je moja priča. Ja sam to rekla kad je moj otac preminuo – vikala je rediteljka na uplakanu Zoricu, zbog čega su je svi ukućani osudili, a najoštrija je bila Vesna Rivas.

– Sram te bilo, stidi se! Ti si lečena narkomanka, sahranila si rođenog oca svojim postupcima. To svi znaju, sram te bilo – siktala je Rivasova.

Jelena je sačekala da pevačica završi svoje izlaganje, da bi potom Vesni i njenom sinu Petru uputila otvorene pretnje smrću.

– Vesna, ja imam dva brata i oni će sahraniti tebe i tvog sina – ponavljala je Golubovićeva, dok su je ostali takmičari u neverici slušali.

Nakon pretnji Vesni, rediteljka je nastavila da provocira Zoricu kako je ukrala njenu priču, pa je onda skočila Slađana Petrušić u nameri da se fizički obračuna s Jelenom, ali su je Ružica Veljković i Era sprečili u tome. Produkcija je odmah kaznila Petrušićevu izolacijom, a Jelena je pokušala da odglumi kako joj je pozlilo zbog napada hrvatske pevačice.

Čitaj još  Pronađen ubica Jelene Marjanović!

Sin Vesne Rivas

Petar Gajić, sin pevačice Vesne Rivas, kaže da ga uopšte ne dotiče to što je Jelena Golubović pretila smrću njemu i njegovoj majci, i da nema razloga da strahuje zbog toga.

– Neka Jelena jede go.na! Ona je luda žena, treba da ide na lečenje, i neću uopšte da se bavim njom. Ne plašim se za svoj život, smešne su mi i ona i njene pretnje – poručio je Petar.

izvor: Kurir

3 comments

Leave a Reply