hanka paldum snimanje

Hanka prstima čačkala zube, Goga blistala zbog linije!

Na snimanju novogodišnjeg programa sarajevska pevačica nije koristila čačkalicu, a Sekulićeva bežala od trpeze da bi sačuvala liniju.

Na snimanju novogodišnjeg programa televizije DM sat u jednom restoranu u Požarevcu Hanka Paldum je pokazala da nema blama.

Kod svoje prijateljice i koleginice Dragane Mirković, koja je za sve goste pripremila bogatu trpezu, ona se pre snimanja valjano najela, a onda je pred svima iz usta izvlačila ostatke hrane. Sarajevska pevačica nije upotrebila čačkalicu, nego je prstima čačkala zube sve dok nije iščeprkala sve što se zaglavilo.

Dragana Mirkovic snimanje

Luče iz Kasidola i njen suprug Toni Bijelić potrudili su se da na ovom snimanju sve izgleda kao da je Nova godina već zakucala na vrata. Zvanice su dočekivali na vratima kao pravi domaćini, a švedski sto bio je prepun hrane – od predjela, roštilja, slanih rolata, ribljih specijaliteta, salata, kolača, torti i najskupljih alkoholnih pića.

Čitaj još  ŠOKANTNO: Po čijem uzoru je Cuca želela da uništi Šabana?!

Goga Sekulic smrsala

Međutim, neki poput Goge Sekulić, koja je zahvaljujući dijeti i mukotrpnim treninzima uspela da skine petnaestak kilograma, morali su da zaobiđu gozbu i da se koncentrišu samo na slikanje.

izvor: Kurir

Leave a Reply