hanka paldum - zelim koncert u beogradu

Hanka Paldum: Želim da održim koncert u Beogradu, sve ostalo je laž!

Iako ima lošu reputaciju u našoj zemlji, pevačica iz Bosne i Hercegovine hoće da zapeva pred ovdašnjom publikom. Kaže da je spremna da se nosi sa negativnim komentarima i osudama.

Hanka Paldum (58) želi da održi koncert u našem glavnom gradu uprkos lošoj reputaciji zbog novinskih napisa o njoj. Pevačica smatra da su medijski napadi na nju neosnovani i netačni.

Pisalo se kako je za vreme rata u Bosni čak zlostavljala zatvorenike. Hanka je demantovala da je ona bila pevačica koja je zlostavljala zatvorenike u logoru na Igmanu, čak je dobila sudski proces protiv izvesnog Gorana Goluba, koji je ispričao laž da ga je Hanka mučila. Pričalo se da mu je gazila međunožje. Hanka je tada dala izjavu da je bila na Igmanu, ali da peva i bila je zgrožena gnusnim optužbama.

– Moja savest je čista, ja sam pred bogom čista! Recite mi vi, možete li zamisliti Hanku Paldum kako nekoga zlostavlja? – rekla je sada Hanka Paldum.

Čitaj još  Prodat stan gde je ubijena Ksenija Pajčin

hanka paldum nastup

Koncert u Beogradu planira da održi na jesen.

– Želim da održim solistički koncert u Beogradu, i to će se sigurno desiti. To, pre svega, dugujem svojoj publici, koja je u Beogradu mnogobrojna. Da moje pesme žive, dokaz je i to što se pevaju u kafanama. Beograd je bio veoma važan grad za moju karijeru i njegova publika je zaista drugačija – završava Hanka.

Problemi sa sinom

Pevačica je pred kraj prošle godine pričala o tome da je sina Mirzada Brkića (29) izbacila iz kuće jer ima problema sa narkoticima.

– Ne mogu više, umorna sam od svega. Trudim se da ga izvedem na pravi put, ali mi to nikako ne polazi za rukom. Borila sam se i još se borim, ali sad ne želim da ga vidim dok ne ode opet na lečenje – rekla je Hanka Paldum.

izvor: Blic

3 comments

Leave a Reply