hanka paldum na keminoj sahrani

Hanka Paldum: Sve što je žalosno, Kemo je znao da pretoči u radost (VIDEO)

Najpoznatija bosanska diva se trudila da izdvoji neku od uspomena sa legendarnim Kemom, ali toliko ih ima da to nije moguće.

Emotivan ispraćaj Kemala Montena, legende muzičke scene nikoga nije ostavio ravnodušnim, a posebno ne one koji su poznavali Kemicu

Hanka Paldum, bosanska diva rekla je da se trudila da izdvoji neku od uspomena, ali toliko ih ima da to nije moguće.

– Konstantno naviru, svakog sekunda, svakog trenutka. Sve ono naše zajedničko prelepo druženje koje smo doživeli putujući, pevajući, sarađivajući – kazala je Paldum.

Ona je naglasila da je njegov vedri duh toliko duboko urezao u srca svih ljudi kojih su ga poznavali.

hanka na keminoj sahrani

– Pre par godina mi je snimio sve svoje pesme na CD-ove i rekao izaberi neku od mojih pesama, nemam teksta dobrog koji ti zaslužuješ da ti uradim pesmu. Ali, izaberi neku moju. Ja te sve CD-ove čuvam i to ću uraditi jednog dana akobogda – kaže Paldum.

Monteno je upravo sa Hankom snimo svoj poslednji duet pesmu “Sofra”.

– Da, u međuvremenu se desila pesma “Sofra” koju je on svesrdno prihvatio da zajedno odradimo. To je posljednji njegov duet, a imao ih je mnogo. On je kroz tu pjesmu ostavio pečat svega onog što je zapravo on. Ja samo mogu reći da je imao privilegiju, da iskaže ljubav prema čovjeku, prema životu, prema svom narodu, prema narodima, prema Bosni prema svom gradu. On je to znao i ostavio je dubok trag. Ostalo je sve u našim srcima, samo što nažalost nećemo ga sretati i nećemo taj vedri duh što je nosio i širio viđati. I od nečeg što je tužno i žalosno on je pretočio u radost i sreću – istakla je Paldum kroz suze koje nije mogla, ali ni željela sakriti.

Čitaj još  Maja Marijana ne plaća alimentaciju, a hvali se ćerkom?!

izvor: Patria

2 comments

Leave a Reply