hanka paldum zmbt

Hanka Paldum ljubomorna na tretman Elvire Rahić?! (VIDEO)

Za razliku od nje, Rahić nikada o svojoj kolegici nije rekla ni jednu ružnu riječ. A, Hanka… imala je običaj tračati kolegicu u društvu drugih pjevača.

Oni koji prete estradna zbivanja sigurno se još sjećaju kada je Hanka Paldum koncert Elvire Rahić i grupe “Macbeth” u Novom Pazaru nazvala svojim.

Hanka je, naime, pjevala na jednoj svadbi u tom gradu, a istu večer veliki koncert su imali Elvira i navedena grupa. Paldum se pojavila negdje na sredini koncerta kao posjetilac, a ne zvijezda večeri. Kada su objavljene fotografije sa istog na kojima se ispred Elvire i grupe “Macbeth” vidjelo nekoliko hiljada ljudi, Hanka je ljutito reagirala, zvala novinare jer su “pogriješili” s obzirom da nije objavljeno da je to bio njen koncert?!

Reagirali su i organizatori koji su kazali kako te večeri nije bio njen koncert. Naljutilo je to tada divu naše estrade pa je promijenila mišljenje o Elviri. Poslije toga ništa nije bilo kao prije. Za razliku od nje, Rahić nikada o svojoj kolegici nije rekla ni jednu ružnu riječ. A, Hanka… imala je običaj tračati kolegicu u društvu drugih pjevača.

elvira rahic zmbt

Proteklog petka su se srele u Hayat TV. Pozdravile su se, izljubile… Elviri kao gošći (jer Hanka je već domaća s obzirom na to da je stalni član žirija), je poslužena kafa i voda. Nezvanično saznajemo da je Hanka pomalo ironično, kroz smijeh pitala kako to da je Elvira poslužena, a ona ne? Rečeno joj je da je Rahić te večeri počasni gost.

Hanku je, kako čujemo, naljutilo i kada je vidjela najpoznatijeg sarajevskog frizera Ada Karišika. Došao je sa Elvirom kako bi joj napravio frizuri i našminkao je. Paldum se iznervirala i kada joj je rečeno da nju Karišik te večeri ne može uređivati jer ga je Elvira angažirala, dok se za druge članove žirija pobrinuo stalni frizer koji radi na tom projektu.

Čitaj još  Ivana Elektra: Zbog Viki Miljković mi je obrisan spot (VIDEO)

I to je naljutilo Hanku pa je, komentiraju naši čitaoci, a gledaoci ZMBT, tokom emisije često poprijeko gledala u svoju mlađu kolegicu. Ljubomora ili Hanka te večeri nije bila raspoložena da voli i simpatiše?! Zaboravila je da kamere sve vide pa i njeno “režanje” na Elviru.

Pogledajte Elvirin nastup u ZMBT, kada je otpevala pesmu “Sarajevo”, koju je pre tridesetak godina prva otpevala Ana Bekuta:

izvor: Expres, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply