SONJA MITROVIC HANI

Hani prodala Bobanu Rajoviću poklonjenu pesmu?! (VIDEO)

Mitrovići ovih dana pune stranice tabloida! Na redu je Sonja Mitrović Hani, prva žena Željka Mitrovića i majka Aleksandra Mitrovića koji je nedavno usmrtio devojku u Ustaničkoj ulici, pre dve godine je pesmu “Gorska ruža” poklonila Mladenu Teodoroviću, pa je ove godine prodala Bobanu Rajoviću.

Pesma “Gorska ruža” postoji već skoro tri godine, od 2011. godine, kada je otpevao Mladen Teodorović! Međutim, istu pesmu snimio je i Boban Rajović, i to ove godine, za novi album “Vojnik zabluda”.

Glavna i odgovorna za pesmu jeste Sonja Mitrović Hani, koja očigledno nije bila zadovoljna saradnjom sa Mladenom, pa je sada pesmu, navodno, prodala Bobanu Rajoviću.

Maki je pesmu dobio kao nagradu od Sonje Mitrović Hani za učešće u takmičenju “Zvezda dijaspore” koje se 2011. emitovalo na “Pink plus” kanalu. Kaže da ne zna ništa o tome, tačnije, da ga niko nije obavestio na koji način je pesma završila na albumu Bobana Rajovića.

– Da vam iskreno kažem ja ne znam ništa o tome! Niko mi ništa nije rekao. Ja sam pesmu dobio od Hani, ali mi ona ništa nije javila, da li je prava prodala Rajoviću. Zaista ne znam. Ja i ona ne razgovaramo oko godinu dana, došlo je do svađe i sve se zakomplikovalo. Nemam ni njen broj telefona, mislim da ga je i promenila – kazao je Maki.

Čitaj još  Parovi: Ema progovorila o polnim bolestima u rijalitiju!

S druge strane, Boban ističe da nije on taj koji je ukrao pesmu, već da je on uredno platio.

– Ja nikada u životu nisam krao pesme! Ja sam ovu pesmu kupio, a taj dotični ni centa nije dao za nju, tako da je on ukrao! – kazao je Boban.

Sonja Mitrović Hani je ostala nedostupna za komentar.

Poslušajte obe verzije pesme:

izvor: Vesti

Leave a Reply