Halid Muslimović otvorio hotel!

Sve je popunjeno i kada je hotelski smeštaj u pitanju, kao i organiziranje, svadbi, rođendana i drugih fešta.

Halid Muslimovic

Halid Muslimović, poznat i kao plavi čuperak, pre nekoliko godina uz mikrofon se prihvatio i drugog biznisa – ugostiteljstva i otvorio je hotel u Prijedoru.

Kao i svuda pa i u ugostiteljstvu se oseti recesija. I sam Muslimović kaže da je u poslednje vreme bilo puno manje posla nego ranije. Ali sada se, priča on, ponovo vraćaju dobra vremena.

– Pre nego što sam otišao u Ameriku na dvomesečnu turneju, zatvorio sam hotel. Naravno, privremeno. Bilo je dosta manje posla. Evo ovih dana hotel je ponovo počeo da radi. Mogu se pohvaliti i reći da je za naredni period gotovo sve popunjeno i kada je hotelski smeštaj u pitanju, kao i organiziranje, svadbi, rođendana i drugih fešta. Za celo leto je sve gotovo rezervirano. Dolaze naši ljudi koji žive i rade u inozemstvu, vreme je godišnjih odmora i sve je popunjeno – zadovoljno trlja dlanove Muslimović.

Pevač je imao problema sa srcem, visokim krvnim pritiskom, šećerom i potražio je pomoć lekara.

Čitaj još  Sanja Đorđević: Puštam muža da me vara!

– Kao momak sam. Zapostavio sam bio malo svoje zdravlje, ali sve to što mi se desilo u Americi dosta me je opametilo. Ovih dana sam bio na dosta lečničkih pretraga i biće sve ok ako Bog da – priča Muslimović koji se vratio starim obavezama.

izvor: Expres

Leave a Reply