Halid Bešlić snima englesku verziju pesme ‘U meni jesen je’!

“Ta ideja postoji odavno, a sada smo krenuli u realizaciju. Sve ćemo raditi u studiju u Nemačkoj kod Džeme Novakovića, koji potpisuje aranžman za prvu verziju pesme “U meni jesen je” za koju je tekst i muziku uradio Zoran Kesić”, rekao je Bešlić.

Halid Beslic

Pevač Halid Bešlić odlučio je da hit “U meni jesen je” snimi i u verziji na engleskom jeziku.

– Ta ideja postoji odavno, a sada smo krenuli u realizaciju. Sve ćemo raditi u studiju u Nemačkoj kod Džeme Novakovića, koji potpisuje aranžman za prvu verziju pesme “U meni jesen je” za koju je tekst i muziku uradio Zoran Kesić – rekao je Bešlić.

Kako kaže, prezadovoljan je uspehom poslednjeg albuma “Romanija”, što potvrđuju i posete na svim koncertima koje je održao u poslednjih pola godine.

– Publika sa mnom horski peva sve pesme. U Hrvatskoj me je iznenadilo kada je cela dvorana pevala “Lavandu”, a isti slučaj je bio sa “Romanijom” u Kaunasu. Album je raznolik, tako da svako za sebe može naći nešto što mu odgovara. Zbog toga ću za sve kompozicije snimiti spotove – kaže Bešlić.

Čitaj još  Bora Čorba u ulozi ministra kulture

Halid ima mnogo ponuda za novogodišnji nastup, ali još nije dao pozitivan odgovor ni na jednu od njih.

– Prošle godine za najluđu noć sam nastupao u Budvi. Imao sam opet poziva iz ovog grada, ali još nisam ništa odlučio – kaže Halid.

izvor: Kurir

Leave a Reply