Halid Bešlić pobegao iz Sarajeva zbog spota!

Halid je baš u vreme nereda u FBiH došao u Beograd da snima spot sa Aleksandrom Stojković, koja ga je ugostila u svom domu.

Halid i Bosanac

Halid Bešlić prošli vikend proveo je u Beogradu, u vreme kad su u Federaciji Bosne i Hercegovine organizovane masovne demonstracije i kad je zavladao opšti haos. Poznati pevač došao je u srpsku prestonicu kako bi sa Aleksandrom Stojković Džidžom snimio kadrove za spot za njihovu duetsku pesmu „Karta svijeta“.

– Njega su Stojkovići ugostili u svom domu, a atmosfera je bila toliko opuštena da je Džidžin otac Dragan, poznatiji po nadimku Bosanac, zasvirao harmoniku, dok je njegova supruga, kao prava domaćica, služila goste specijalitetima. Halid se odlično proveo u Beogradu – kaže izvor i dodaje:

– Upravo u tom trenutku u Bosni su kulminirali protesti građana koji traže ostavku vlade. Na ulicama gradova su neredi i već je bilo mnogo incidenata. Halid je usred tog haosa došao u srpsku prestonicu zbog poslovnih obaveza, a iskoristio je priliku i da uživa sa Stojkovićima.

Spot za pesmu koju su Džidža i Halid snimili uskoro će se naći pred publikom, a mlada pevačica kaže da je sigurna da će se publici dopasti i duet i video.

Čitaj još  Farma: Žika besan zbog gubitka prvog mesta!

– Sve će uskoro biti gotovo i mislim da će moja publika biti zadovoljna. Čast je i zadovoljstvo sarađivati s pevačkom veličinom kao što je Halid – rekla je Džidža.

izvor: Kurir

Leave a Reply