halid beslic cetinje

Halid Bešlić oduševio Cetinjane koncertom!

Koncert je održan pred do kraja ispunjenim gradskim trgom, a brojni posjetioci bili su u prilici da čuju brojne numere koje su obilježile duže od 35 godina karijere Halida Bešlića.

Na Dvorskom trgu na Cetinju, večeras je održan tradicionalni praznični koncert, na kojem je nastupio bosansko – hercegovački muzičar Halid Bešlić.

Koncert je održan pred ispunjenim gradskim trgom, a brojni posjetioci bili su u prilici da čuju brojne numere koje su obilježile duže od 35 godina karijere Halida Bešlića.

halid beslic cetinje

Uprkos niskoj temperaturi, publika je do kraja ispratila nastup, koji je trajao duže od dva i po sata, a koji je obilježila odlična atmosfera.

U drugom dijelu koncerta, pred publikom na Dvorskom trgu nastupio je i cetinjski muzičar Darko Martinović, čiji je nastup takođe ispraćen uz izuzetne reakcije posjetilaca.

Iz organizacije je saopšteno da je večerašnjem događaju prisustvovalo blizu 7.000 posjetilaca.

halid beslic cetinje

Večerašnji koncert na Dvorskom trgu organizovali su Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje, pri čemu su koncert finansirali brojni partneri – privrednici i prijatelji grada.

Čitaj još  Jelena Karleuša na otvaranju beogradske kafane

Prvi praznični koncert na Cetinju održan je 2011. godine, a od tada, pomenuta je manifestacija svakog januara nezaobilazan dio programa u Prijestonici Crne Gore.

izvor: Vijesti

One comment

Leave a Reply