Halid Bešlić će pjevati na bini dugoj 45 metara!

Pripreme za spektakl na Koševu 22. juna

Halid Beslic - www.FOLKOTEKA.com
Bešlić: Koševo je posebna priča

Halid Bešlić i njegova ekipa sve raspoložive resurse usmjerili su na pripremu velikog koncertnog spektakla koji je na sarajevskom stadionu Koševo zakazan za subotu, 22. juni.

Koncert na najvećem stadionu u Bosni i Hercegovini bit će svojevrsna kruna Halidove karijere, a ujedno i proslava njegovih 35 sjajnih godina na muzičkoj sceni. Velika zvijezda ne taji da jedva čeka da izađe na binu, a sudeći prema odličnoj prodaji karata, i publika dijeli iste osjećaje.

Kada se uz Halidovu enormnu popularnost u obzir uzme i činjenica da se vrhunski spektakli u Sarajevu i BiH rijetko dešavaju, svake tri-četiri godine, onda je jasno zbog čega već sada naša zemlju i region trese pretkoncertna groznica.

Cijene paketa koji uključuju ulaznicu i novi Halidov CD “Romanija” su 10 KM za teren, 12 za sjevernu i južnu tribinu i 15 KM za zapadnu tribinu stadiona Koševo.

Koševo je za svakog pjevača posebna priča, produkcijski veoma zahtjevna i skupa.
Halid je već poručio da za svoju publiku želi samo najbolje, pa iako još u javnost ne želi izlaziti sa svim pojedinostima, iz njegovog tima su nam otkrili da će bina na kojoj će pjevati legenda biti duža od 45 metara.

Čitaj još  Anabela radi, Andrej čuva ćerku!

Na produkciji koncerta angažirano je nekoliko firmi, a doznajemo da Bešlić i njegov tim za publiku spremaju brojna iznenađenja.

Imena gostiju još su tajna

Mada su među fanovima i rajom već krenula nagađanja ko bi mogli biti gosti Halidovog koncerta na Koševu 22. juna, iz pjevačevog menadžmenta se još ne oglašavaju u vezi s ovim.

Imena gostiju čuvaju se u strogoj tajnosti, ali smo dobili naznake da bi i tu moglo biti spektakularnih iznenađenja

Leave a Reply