Grand i Prva sklopili dogovor uz vatromet!

Ugovor potpisan u vili Lepe Brene i Bobe Živojinovića, a koktelu kod bazena prisustvovala estradna, televizijska, politička i glumačka elita.

Sasa Popovic i Dragan Nenadovic

U programskoj šemi Prve od jeseni će se naći i emisije „Grand produkcije“, a ugovor o saradnji preksinoć su potpisali direktor televizije s nacionalnom frekvencijom Dragan Nenadović i prvi čovek najveće muzičke kuće u Srbiji Saša Popović.

Od septembra publika će moći da gleda emisiju „Zvezde Granda“ i još dva formata, a planovi o uspešnom razvoju van granica Srbije zajednički su imenitelj obe kuće.

– Saradnja s „Grandom“ samo je deo naših velikih planova, koji će se širiti regionalno. Mi ne menjamo pravac, kvalitet nam je i dalje imperativ – rekao je direktor TV kuće Dragan Nenadović, a Saša Popović se složio.

– O kvalitetu i gledanosti, koje sa sobom nose emisije koje potpisuje naša produkcija, nikad nije bilo potrebe diskutovati, tako da ćemo i dalje čuvati visok nivo profesionalnosti. S druge strane, neosporni kvalitet i gledanost koju imamo podići ćemo na najviši produktivni nivo i time iznenaditi ne samo gledaoce Prve već i našu vernu publiku – izjavio je direktor „Granda“.

Potpisivanje ugovora između Prve i „Granda“, kao i „Granda“ i bosanske OBN televizije, obeleženo je glamuroznom žurkom. Lepa Brena i Boba Živojinović otvorili su vrata svog raskošnog doma, a pored bazena je upriličen koktel i vatromet. Među poznatima su bili predstavnici Prve, „Granda“, OBN, SBB, zatim Goran Bregović, Mlađan Dinkić, Milutin Mrkonjić, Ana Bekuta, Dragan Bjelogrlić, Kiki Lesendrić, Šaban Šaulić, Aco Pejović, Zorica Brunclik, Voja Nedeljković, Marija Kilibarda, Irina Radović, Danijela Jankov…

Čitaj još  Ana Nikolić: Ličim na tenk kada se ugojim!

izvor: Kurir

Leave a Reply