Gogu Sekulić svekrva isterala iz stana!

Goga Sekulić je pomislila da je neko obio stan i pozvala policiju, da bi se ispred stana njenog pokojnog supruga Igora Ramovića pojavila njegova majka i objasnila joj da je ona promenila brave.

Goga i Igor

Folk pevačica Goga Sekulić je pre samo nekoliko dana dala četrdesetodnevni pomen svom suprugu Igoru Ramoviću, ali komplikacijama u njenom životu ipak nije došao kraj.
Naime, Sekulićeva je posle smrti svog supruga nastavila da živi u njegovom stanu u Sarajevskoj ulici, ali je u toku dana shvatila da je izbačena od strane svoje svekrve Zorice.

– Igor je dete razvedenih roditelja. Njegov otac Zoran trenutno živi sa četvrtom ženom, a i majka mu se preudala, što su prilično otežavajuće okolnosti u tužnoj situaciji koja ih je sve zadesila. Kada se Igor verio sa Gogom, ona je napustila svoj devojački stan i preselila se u njegov, koji je nasledio od svoje bake. Njih dvoje su zajedno renovirali i uredili stan po svom ukusu još pre svadbe, da bi ih ubrzo zadesila borba za njegov život sa opakom bolešću – započinje priču Igorov blizak prijatelj i nastavlja:

– Budući da Goga zbog Igorove bolesti i brige oko njegovog stanja nije mogla da radi dva meseca, ostali su bez novca koji im je bio neophodan za lečenje. Odlučili su da pozajme novac od svojih prijatelja i na taj način pokušaju da pobede opaku bolest, ali nažalost, nije mu bilo spasa. Posle njegove smrti se sa njegovom majkom dogovorila da do četrdesetodnevnog pomena živi u tom stanu, da bi ga posle, po Igorovoj želji, koju je izrazio u toku lečenja u Nemačkoj, prodali i razdužili troškove lečenja – priča izvor.

Sekulićeva je u utorak u želji da uzme neke svoje stvari svratila do stana, ali je prilikom pokušaja da ga otključa shvatila da su brave promenjene i pozvala je policiju.

Čitaj još  Nikolija i Relja snimljeni zajedno u gradu (VIDEO)

– Goga se veoma uspaničila kada je shvatila da njen ključ ne odgovara bravi i pozvala je policiju. U međuvremenu je došla i Igorova majka i objasnila pevačici da je ona promenila brave. Rekla joj je da će prodati stan, ali da ne želi da snosi troškove Igorovog lečenja i da je to na Gogi, što je pevačicu veoma razljutilo. Ona ne želi da Igorovo ime ostane ukaljano, da nekome ostane dužan, a za sebe, iako kao njegova zakonita supruga ima pravo na nasledstvo, nije tražila apsolutno ništa. Čitava ova situacija će svoj epilog imati i na sudu gde će Goga priložiti papire o svim troškovima Igorovog lečenja. Ona je zaista dala sve od sebe kako bi pomogla Igoru, snosila je troškove transporta njegovog tela, kao i sahranu, i nije joj jasan ovakav stav njene svekrve – završava priču ovaj izvor.

izvor: Kurir

Leave a Reply