Goga Sekulić večeras počinje sa nastupima!

Posle pet meseci pauze, koju je napravila zbog bolesti i smrti supruga Igora Ramovića, Goga sekulić noćas ima prvi nastup.

Goga Sekulic

Folk pevačica će večeras imati prvi nastup. Ona će održati koncert u novootvorenom klubu u Zagrebu! Ovo će biti Gogino prvo pojavljivanje pred publikom posle pet meseci pauze koju je napravila prvo zbog bolesti, a zatim i smrti supruga Igora Ramovića. Iako joj je mnogo teško i pati za mužem, koji je pre tri meseca preminuo od raka pankreasa u Nemačkoj, Sekulićka zbog finansija mora da počne da peva!

– Prolazim kroz najteži životni period, nije mi lako, ali moram da počnem da radim. Večeras se u Zagrebu vraćam svom poslu. Članovi moje porodice i brojni prijatelji su uvek uz mene, pa tako i sada, pružaju mi podršku, koja mi mnogo znači. Oni mi dosta pomažu u ovim trenucima. Takođe, uz mene su i moji obožavaoci, koji mi daju snagu da se borim i nastavim dalje – kaže Goga, koja će u oktobru imati čak deset nastupa u Hrvatskoj, a pevaće i u Srbiji i Crnoj Gori.

Čitaj još  Pronađen ubica Jelene Marjanović!

Osim što se vraća nastupima, Goga Sekulić će polako početi da priprema i novi album. Pevačica planira da nove pesme objavi na proleće sledeće godine. Poverenje je poklonila kompozitoru i aranžeru Damiru Handanoviću i dugogodišnjoj saradnici Marini Tucaković, koja će Sekulićkin bol i sve ono kroz šta je prošla pretočiti u nove pesme.

izvor: Kurir

Leave a Reply