goga sekulic izlazak

Goga Sekulić: Otkad sam smršala ponovo sam srećna!

“Redovni treninzi, pravilna ishrana, post i vera u boga pomogli su mi da se vratim na pravi put”, kaže popularna pevačica.

Nakon smrti supruga Igora Ramovića, Goga Sekulić je bila u veoma teškoj situaciji. Zadužila se da bi platila troškove njegovog lečenja u Nemačkoj, a kako je bila u žalosti zbog Igorove smrti, duži period nije nastupala. Osim toga, sudila se sa svekrvom oko stana u kojem je živela sa suprugom.

Pevačica priznaje da je sve to na nju ostavilo tragove. I psihičke i fizičke. Bila je u depresiji i ugojila se.

– Bilo mi je mnogo teško, jela sam na nervnoj bazi. Bila sam neraspoložena, a kilogrami su se gomilali – kaže Goga.

goga sekulic vezbe

Nakon dužeg perioda odlučila je da promeni život iz korena. Posvetila se sportu i izgubila 12 kilograma.

– Najpre sam počela manje da jedem, a onda sam angažovala i ličnog trenera. On mi je najviše pomogao u borbi sa kilogramima. Treniram tri puta nedeljno, a on nimalo nije popustljiv. Dugo smo trčali na atletskoj stazi, a kako nam vremenski uslovi to više ne dozvoljavaju, prešli smo u teretanu koja je u mom komšiluku. Tu radim aerobne vežbe i treniram boks, jer se trudim da ravnomerno aktiviram sve grupe mišića i da istovremeno gubim na kilaži, ali i da zatežem telo – kaže pevačica.

Goga želi još da smrša.

– Neću se zaustaviti. Cilj mi je da skinem bar još pet kilograma kako bih vratila devojačku liniju – kaže Sekulićeva.

Alkohol više ne pije i tu odluku neće promeniti ni u novogodišnjoj noći.

Čitaj još  Tanja Savić izmislila razvod zbog marketinga!

– Novu godinu ću dočekati radno. Pevaću u Hrvatskoj i radujem se tom nastupu jer me tamošnja publika baš voli. Moje pesme “Seksi biznismen” i “Gaćice” su tamo svojevrsne himne. Alkohol neću piti zbog dijete, ali ni zbog posta kojeg se pridržavam kako bih se pričestila – kaže Goga.

goga sekulic pored auta

Pevačica planira da za Božić otputuje u Cirih kod sestre Aleksandre kako bi uživala sa sestrićem Nikolom, koji joj, kako kaže, mnogo nedostaje.

Volela bih da se udam

– Ova godina mi je bila uspešna na poslovnom planu. U 2015. želim da mi krene i na privatnom. Prošlo je godinu i po od Igorove smrti, mislim da sam spremna za novu ljubav. Volela bih da se udam i da postanem majka – kaže Goga.

izvor: Blic

One comment

Leave a Reply