Goga Sekulić: Hoću da se zamonašim!

“Svašta sam prošla, mnoge stvari mi se ne sviđaju, mnogo je prljavštine svuda oko nas protiv koje ja ne mogu da se borim niti sam u stanju da je menjam neke stvari”, otkrila je pevačica.

Goga na moru

Goga Sekulić je na velikoj životnoj raskrsnici! Hoće da ide u ženski manastir i da se zamonaši! Ovo saznanje šokiralo je njene najbliže, ali je pevačica skoro pa donela ovu ozbiljnu odluku. Sve što joj sedešavalo u poslednjih godinu dana, na Gogu je ostavilo veliki trag. Iako joj karijera poslednjih nekolikomeseci ide uzlaznom putanjom, Sekulićka oseća da gubi snagu i da bi joj najpametniji životni potez bio daode u monahinje.

Iako joj karijera poslednjih nekoliko meseci ide uzlaznom putanjom, Sekulićka oseća da gubi snagu i da bi joj najpametniji životni potez bio da ode u monahinje.

Goga na moru

– Dobro ste čuli, nemam šta da krijem. Hoću da se zamonašim! Svesna sam da je to totalno druga dimenzija i vrlo dobro znam sve o tome, a,li to je moja želja. Svašta sam prošla, mnoge stvari mi se ne sviđaju, mnogo je prljavštine svuda oko nas protiv koje ja ne mogu da se borim niti sam u stanju da je menjam neke stvari – priznala je Goga.

Čitaj još  Parovi: Zorica Marković otkrila razlog izlaska iz rijalitija!

izvor: Star

Facebook komentari

Leave a Reply