godisnjica smrti ksenije pajcin 2014

Godišnjica smrti Ksenije Pajčin…

Bane Dević, kum Pajčinove, kaže da je njena mama Ljubica i dalje slomljena, ali da se drži i bori…

Sutra se navršavaju četiri godine od tragične smrti Ksenije Pajčin. Nju je 16. marta 2010. godine ubio njen dečko, maneken Filip Kapisoda, koji je nakon toga i sebi presudio. Majka pokojne pevačice, Ljubica Kostić, teško živi od kada je ostala bez ćerke jedinice, koja joj je bila sve u životu.

Ksenijin najbolji prijatelj i kum Bane Dević kaže da se njena majka bori, ali da samo ona zna kako je kad izgubiš sve što imaš.

– Ona se drži i bori. Situacija je veoma teška jer je izgubila sve što je imala. Ksenija joj je bila jedino dete i sve na svetu. Ljubica i ja se često viđamo, a pored mene, uz nju su i devojke iz Ksenijine plesne grupe, koje su jedine ostale u kontaktu s njom – kaže Bane i dodaje:

– Okupljamo se na Ksenijin rođendan, a pomen ćemo održati u krugu porodice. Ljubica je bila i ostala moj prijatelj i nikad je neću napustiti. Niko iz Filipove porodice nikad nije pokušao da stupi u kontakt s njom, a to ne bi ni imalo smisla. Nemu tu šta da se priča, to je bolna tema – kaže Dević.

Ksenijina majka Ljubica

Posesivna ljubav

Filip Kapisoda, pevačicin tadašnji dečko, ubio je Kseniju, a zatim pucao sebi u usta. Jeziv prizor u njenom stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu zatekla je sat vremena kasnije upravo njena majka Ljubica, koja je došla na poziv komšije, koji je shvatio da se nešto čudno dešava. Ljubav između pevačice i manekena je, prema rečima njihovih prijatelja, bila veoma burna i često su se svađali i mirili. Oboje su bili veoma ljubomorni i posesivni, što je bio glavni problem u njihovom odnosu. Nekoliko dana pre tragedije komšije su pozvale policiju jer se iz Ksenijinog stana čula velika buka i lomnjava. Međutim, kad je policijska patrola došla, par je tvrdio da je reč o običnoj ljubavnoj svađi i da nema razloga da intervenišu. Nažalost, samo nekoliko dana kasnije desila se tragedija.

Čitaj još  Zgodna pevačica u minijaturnom kupaćem i bez šminke!

Ksenija i Filip

Danijel Alibabić: Ksenija me odozgo čuva!

– Ksenija mi samo fizički nedostaje, jer mi je stalno u mislima. Znam da me odozgočuva – kaže Alibabić.

Indira Radić: Često je se setim

– Mnogo mi nedostaje Ksenija i onaj njen osmeh. Bila je sjajan čovek, dobar prijatelj i kolega. Retko se rađaju osobe sa takvom energijom kakvu je ona imala. Na našoj estradi se sigurno neće pojaviti ličnost sa tom energijom. Često je se setim, tužno je što je jedan mladi život tako ugašen – kaže Indira.

Karamela: Ksenija će uvek biti moja snaga

– Osećam prazninu u svom životu. Kad izgubite prijatelja kome ste verovali i on vama, bol je sve jača. Ksenija će za mene biti beleg koji ću nositi do kraja života i moja snaga, jer mi je kao prijatelj bila ikona i primer za sve. Zauvek će mi nedostajati jer osoba s takvim kvalitetima ne postoji i neće se roditi. Izgubio sam ono što nikada više neću imati. Nedostaje mi u trenucima kad mi je teško i kad mi je potrebno da se nekome poverim. Ona je razumela moju dušu, kao i ja njenu – kaže Karamela.

izvor: Kurir

Leave a Reply