Goca Tržan zvezda Radijskog festivala!

“Šta je čudno u tome? Haljinu sam kupila u Italiji. Neka bude da nosim no-nejm kreatora”, kazala je pevačica.

Goca Trzan Radijski

Pod sloganom „Muzika je glavna“, u novobeogradskom „Belekspo centru“ održano je finalno veče šestog izdanja Radijskog festivala. Iako manifestacija nije imala takmičarski karakter, nije mogla da prođe bez sitnih skandala i tračeva. Glavna zvezda bila je Goca Tržan, koja je nastupila u zelenoj haljini bez grudnjaka.

– Šta je čudno što nemam brus? Haljinu sam kupila u Italiji. Ne bih da reklamiram brend. Neka bude da nosim no-nejm kreatora – rekla je Goca.

Goca Trzan i Sergej Cetkovic

Ništa manje izazovniju kreaciju odabrala je Jelena Tomašević Bosiljčić.

– Nekoliko meseci unazad o mom stajlingu vodi računa Tijana Todorović. Uvek sam volela da nosim elegantne haljine, a sad smo se odlučili da igramo malo na moju ženstvenost i seksepil – kaže Jelena.

Na tri tematski različita stejdža izvedeni su hitovi pop i rok muzike, kao i noviteti s Radijskog festivala u interpretaciji Željka Samardžića, Crvene jabuke, Dada Glišića, Željka Vasića, Dženana Lončarevića, Frajli feat. Gramophondžije RMX, Neverne bebe feat. Bane MVP, Bojana Marovića i Leksington benda, Sergeja Ćetkovića… Specijalni gost je bio Toni Cetinski, koji je stigao u društvu nove devojke Dubravke Dujak.

Čitaj još  Lepa Brena napravila spektakl za 70.000 ljudi!

izvor: www.FOLKOTEKA.com

Leave a Reply