Goca Tržan traži veću alimentaciju, Ivan Marinković besan!

Bivši farmer tvrdi da je isplatio sva dugovanja, ali da Tržanka sada traži da se iznos od 5.000 dinara, koji je uplaćivao za dete, udvostruči!

Ivan i Goca

Goca Tržan optužila je bivšeg muža Ivana Marinkovića da je loš otac, da ne plaća alimentaciju i da koristi njihovu sedmogodišnju ćerku Lenu da se reklamira.
Bivši farmer iznerviran je zbog svih optužbi i tvrdi da je Tržanka tražila povećanje alimentacije sa 5.000 na 10.000 dinara mesečno.

– Ništa joj ne dugujem! Sve joj je uplaćeno, a za dalje ćemo videti jer je tražila da se alimentacija udvostruči zbog, kako je rekla, loše finansijske situacije u zemlji. Ona možda želi da se mojoj porodici nešto desi i da uživa u našim problemima, ali, nažalost, Goco, od toga nema ništa. Ti samo pokušavaj da pomoću laži dospeš na naslovne strane – poručuje Ivan bivšoj ženi i dodaje:

– Podsetiću je da je mesec i po dana bila u „Survajveru“, pa nije viđala dete kao ni ja. Upravo je ona ta koja već četiri meseca vrti priču o meni, iako je rekla da to neće to raditi, ali, bože moj, kapiram da su joj potrebni popularnost i naslovne strane, pa bilo to i preko mene. Važno je da se lepo islika, pametna žena, biću joj na raspolaganju i ubuduće – kaže Marinković.

Čitaj još  Severinine pripreme za koncert u Areni (NOVE SLIKE)

Ivan tvrdi da je dobar otac svojoj ćerki i da se plaši da je njena majka ne okrene protiv njega.

– Ona o meni govori loše i izmišlja svašta. Neka priča šta hoće, neće joj uspeti da Leninu ljubav prema meni preokrene u mržnju, koju ona oseća – rekao je Ivan.

On uživa u svojoj popularnosti posle rijalitija, a uskoro postaje i pevač.

– Uživam s detetom i posle „Farme“ se bavim sobom i prija mi popularnost. Uveliko se spremam za studio i snimanje pesme sa Suzanom Perović, tako da mi je to sada prioritet – kaže na kraju Ivan.

izvor: Kurir

Leave a Reply