Goca Tržan se udala tajno?!

“Ne znam uopšte šta nam je trebalo to da se venčavamo”, izjavila je Goca.

Goca Trzan

Od kako se raskantala sa Ivanom Marinkovićem, Goca Tržan pružila je ljubavi novu šansu i sreću pronašla sa svojim bubnjarom iz benda Rašom Novakovićem, za kojeg je na jednom nastupu obećala da će da se uda.

Naime, pevačici je u emisiji “Exkluziv” slučajno izletelo da nije trebalo da ponovo staje na ludi kamen, ali je ubrzo, kada je shvatila šta je kazala, povukla rečeno.

U društvu svog izabranika bubnjara Raše Novakovića pevačica Goca Tržan došla je u muzički studio kako bi preslušala upravo završenu pesmu “Ničija”. Ona će uskoro objaviti i pesmu “Gluve usne” a potom i album sa pesmama koje je snimila u protekle tri godine.

Nakon zajedničkog života sledeći logičan korak je i venčanje. Da će se udati za Rašu Goca je obećala na nedavnom nastupu pred novosadskom publikom.

– Ne znam uopšte šta nam je trebalo to da se venčavamo – rekla je pevačica pred kamerama ‘Exkluziva’.

Pomislili smo da se par već venčao daleko od očiju javnosti.

Čitaj još  Anabela radi, Andrej čuva ćerku!

– Možda ćemo, ili nećemo. U stvari, ja uopšte ne znam zašto mi pričamo o ovome jer ne želim da razgovaramo na temu venčanja. Jednom sam bila gospođa, sad ću večno biti gospođica – rekla je Goca, i dodala da se Raša ne pita ništa, bar kada je tema venčanja u pitanju.

izvor: Telegraf, Prva

Leave a Reply