goca trzan nova izjava

Goca Tržan razočarala fanove novom izjavom

“Pozvala sam ih na večeru i saopštila im da napuštam grupu. Naravno, rekla sam da ću da ispoštujem sve dogovorene nastupe kako oni ne bi bili na gubitku i sačekaću dok ne nađu novog člana”, otkrila je pevačica.

Goca Tržan bila je članica grupe Tap 011, a nakon što je u javnosti odjeknula vest da se grupa raspada, usledilo je iznenađenje.
Naime, bend koji se izdvojio svojom originalnošću i čije pesme su pevale sve generacije devedesetih godina, krije tajnu.

Iako su izgledali kao super tim, stvari među njima u periodu najveće popularnosti nisu bile sjajne, posle 17 godina otkrila je Goca, koja je prva napustila grupu.

– Posle proslave nove 1999, imali smo veoma malo nastupa i nismo imali novca. Sve je počelo da ide veoma traljavo. Ipak, prelomni trenutak je bio kada sam krenula kod zubara sa 50 maraka u džepu. Počela sam da razmišljam šta ako mi zubar popravi ovaj zub i shvati da imam još jedan karijes, a ja nemam kako da se vratim kući. Ne bih imala para za taksi nego bih morala da sednem na autobus, a Goca sam iz Tap 011.
– Samo mi je kliknulo da treba da odem iz grupe. Bila je veoma loša energija među nama, Pera i ja nismo govorili već godinu dana. Ja sam pevala neke pesmice sa ogromnim dekolteom i prosto se nisam osećala da tu pripadam. Pozvala sam ih na večeru i saopštila im da napuštam grupu. Naravno, rekla sam da ću da ispoštujem sve dogovorene nastupe kako oni ne bi bili na gubitku i sačekaću dok ne nađu novog člana. Oni su mi sutra javili da sam slobodna – rekla je pevačica u emisiji “Iz profila”.

Čitaj još  Vesna Zmijanac: Nikolija mi je skratila život sa svojom karijerom!

Javnost je posebno negativno reagovala zbog njene izjave “da bi morala da sedne na autobus, a Goca sam iz Tap 011”. Šta vi kažete?

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply