goca trzan

Goca Tržan: Raša me je muvao šest meseci!

Čini nam se da smo u poslednjih godinu dana saznali sve što se moglo saznati iz privatnog života Goce Tržan, ali koliko god da nam se to činilo, ipak nije baš tako. Ovoga puta priča se odnosi na lepše stvari iz života popularne pevačice.

Goca Tržan je u emisiji „Iz profila“, kod Vesne Milanović priznala kako je tačno počela ljubav između nje i Raše i kako joj je Raša priznao ljubav, kao i to kako ju je zaprosio.

– Sećam se da smo putovali na neki svirku i on je sedeo iza mene. Ja sva utučena, piše se i raspreda o mom razvodu na sve strane. Pljuje me bivši muž gde god stigne, ja imam milion obaveza i 37 kilograma, nije mi ni do čega i samo u jednom trenutku čujem Rašu iza mene, koji govori sledeće: “Goco, moram da ti kažem i priznam nešto ovako pred bendom. Znam da možda nije ni vreme, ni mesto, ali nikako ne mogu da te uhvatim nasamo, pa nemam drugi izbor. Zaljubljen sam u tebe od kad sam te prvi put video“, na šta ja počnem da se smejem – kaže poznata pevačica.

Kako je priznala, iako su svi mislili da je ona smuvala Rašu, istina je skroz drugačija.

– Svi su bili ubeđeni da sam ja Rašu smuvala, a prava istina je da je on mene jurio i da sam ja bežala od njega šest meseci. Mada, sada kad razmišljam iz ove perspektive, mislim da sam počela obraćati pažnju na njega od te izjave u kombiju, ali kako je toliko mlađi od mene, na njega sam gledala kao na klinca, sve dok nisam shvatila da je on ustvari zreo i pravi muškarac – dodala je Goca.

Goca i Rasa

Ono što joj je bilo najvažnije je činjenica da je njena ćerka Lena, Rašu prihvatila odmah, iako ga je upoznala tek posle godinu i po dana njihove veze.

– Ja nisam želela da Lenu upoznajem sa Rašom, sve dok se nisam uverila da je to ozbiljna priča. Jednostavno nisam želela da traumiram dete sa novim muškarcem u svom životu, a da se ispostavi da ga posle mesec-dva nema više. Kada sam shvatila da je to jedna ozbiljna priča, predstavila sam ga Leni kao svog dečka i mogu ti reći da je upravo ona bila ta koja ga je pitala da živi sa nama. Njih dvoje se obožavaju i to mi je jako bitno. On na nju gleda kao na svoje dete i to je najdivnija stvar koja može da se desi jednoj ženi. Pored toga, kada je rešio da me veri, on je to uradio pred Lenom i to tako što je prvo pitao Lenu da li bi ona dozvolila da me veri i da me nekad kasnije i oženi, čime je ona bila oduševljena – prizanje Goca.

Čitaj još  Mirza, Emir i Frozen Camels oduševili Turkvizyon 2013

Pored privatnih, Goca se u emisiji dotakla i poslovnih tema, pa je tako priznala da bi volela da snimi duet sa svojom koleginicom Ivanom Pavlović, sa kojom je pevala u grupi Tap 011. Govoreći o njoj, Goca je priznala kako joj je žao što se Ivana više ne bavi muzikom, bez obzira što je jako uspešna u tome što sada radi i da je Ivana, po njenom mišljenju najbolji vokal na našoj estradi.

– Ona je luda kao konj. Naravno to kada kažem mislim u pozitivnom smislu. Ja nju mnogo i istinski volim. Volela bih da sa njom snimim duet. Tačnije dve pesme. Jednu brzu i jednu baladu – rekla je popularna pevačica.

izvor: Svet

Leave a Reply