Goca Tržan prozvala javno Amadeus bend!

Pevačica je prozvala kolege zato što su od organizatora humanitarnog koncerta u Šapcu tražili da prvi nastupe.

Humanitarni koncert za Lanu

Brojni pevači nastupali su na humanitarnom koncertu kako bi se skupio novac za lečenje trogodišnje Lane Jokić, koja boluje od spastične cerebralne paralize.

Na manifestaciji pod nazivom „Za Lanin prvi korak“, koja je organizovana pre dve večeri u sportskoj hali „Zorka“ u Šapcu, nastupili su Goca Tržan, Dara Bubamara, Seka Aleksić, Hari Mata Hari, Saša Kovačević, Dženan Lončarević, Leksington bend, Tropiko bend, In vivo i Elitni. I sve je izgledalo savršeno dok se koncert nije završio. Tada je Amadeus bend od devojčinicog oca Mirka tražio da na plakatu njihova fotografija bude najveća i da oni prvi nastupe. To je najviše zasmetalo Goci Tržan, koja ih je napala na Tviteru, mada ih nije imenovala.

– Molim vas gromki aplauz za kolege koje uslovljavaju organizatore humanitarnog koncerta najvećom slikom i slovima na plakatu i prvim nastupom – napisala je Goca, na šta se nadovezala Seka Aleksić.
– To je veoma ružno! Sve znam, ali pusti! Bitno je da smo napravili lepu stvar – napisala je Seka.

Goca tviter

Pozvali smo Gocu, koja nam je rekla da će se krivac sam prepoznati u njenom statusu:

– To je grozno ponašanje. Zar je bitno ko će kad nastupiti, prvi ili poslednji, svejedno je. To bolesno dete treba da nam bude najvažnije, zbog njega smo tamo bili.

Klavijaturista Amadeus benda Aleksandar Stanimirović potvrdio je naša saznanja:

– Savetujem kolegama kojima rad i kvalitet Amadeus benda smeta da malo više ulažu u pesme i scenske nastupe, a malo manje u skupocena kola, i da ne koriste supružnike od kojih se razvode da se medijski eksponiraju. To što smo tražili da prvi nastupimo je isključivo zbog bezbednosti. U pitanju su skupa sredstva. Cilj nam je da publika vidi spektakl, a ne običan nastup. Na pitanje zašto prvi nastupamo mogu da kažem da u ovoj državi mora da se zna ko vozi traktor, a ko otvara kapiju. Muzika nisu sise, guzice, vile, skandali…

Čitaj još  Rada Manojlović doživela debakl u Americi!

Lanin tata Mirko: Istina je, bilo je problema

Mirko Jokić, otac bolesne devojčice Lane, začudio se kad smo mu rekli da znamo za probleme na koncertu. On nije želeo previše da priča na tu temu.

– Jeste bilo problema, ali ne želim o tome. Sve je proteklo u najboljem redu. Mnogo su mi pomogli momci iz Amadeusa, koji su mi predložili sve ovo i maksimalno se založili, kao i Leksington bend, Seka, Saša, ma svi. Nemam nijednu zamerku. Najbitnije je da su svi pevači i ljudi u publici došli zbog mog deteta.

Lana mora u Ameriku

Lana Jokić boluje od spastične cerebralne paralize i za operaciju u Americi potrebno joj je 60.000 evra. Porodica Jokić prikupila je nešto novca, a svaki dinar mnogo im znači. Devojčica, srećom, nije životno ugrožena, ali mora što pre da ozdravi.

izvor: Kurir

Leave a Reply