goca trzan ami g

Goca Tržan promovisala novu pesmu! (VIDEO)

Jedna od naših najpopularnijih pevačica, Goca Tržan, večeras je bila gost u ‘Ami G show’ kod Ognjena Amidžića. Tom prilikom, Goca je predstavila svoju novu pesmu “Tajno moja”.

Ne treba naglašavati da pesma ‘puca’ od energije, baš kakva je i sama Goca. Nešto što je potpuno u njenom fazonu, a opet drugačije i novo. Morate je čuti u svakom slučaju.

Osim promocije pesme, Goca se igrala i zanimljivih igara sa Ognjenom Amidžićem. Pevačica se pohvalila svojom inteligencijom, ali je dokazala i da je fizički veoma sposobna. Goca je rekla da je radila IQ test na Fejsbuku, ali i onaj Mensin (hrvatski, jer na sprskom sajtu Mense ne postoji opcija da se redi onlajn test).

goca trzan ami g show

– Moj IQ je 140 i to na oba testa… Ja sam htela čisto da proverim, ali sam se sprdala. Šta to znači, da sve pevačice moraju da budu glupe – zapitala se Goca.

Pevačica je igrala igru sa Ognjenom i morala je da nosi Šabanovu periku i da radi sklekove, što njoj uopšte nije predstavljalo problem. Odmah je skočila i uradila 5 muških sklekova, a Ognjen joj je odao priznanje.

Čitaj još  Farma: Besna Tamara vikala na Acu! (VIDEO)

Poslušajte Gocinu novu pesmu:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir

Tekst pesme mozete pronaci OVDE

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply