Goca Tržan: Porodično uživanje na Kopaoniku

Pop pevačica Goca Tržan smatra vreme provedeno na Kopaoniku idealnim trenucima jer je u potpunosti mogla da se posveti svojoj mezimici Leni kojoj je ispunjavala sve želje i obučavala je u skijanju.

Goca i Lena na Kopaoniku

Pop pevačica Goca Tržan (39) iskoristila je hladne dane u Srbiji kako bi sa verenikom Radomirom Novakovićem (25) i ćerkicom Lenom (6,5) uživala na Kopaoniku. I dok je u Beogradu duvala snažna košava, ovaj trio uživao je u snežnim avanturama na sunčanim padinama naše planinske lepotice.

Goca i lena na Kopu

– Izabrali smo Kopaonik pošto Lena nije vrsni skijaš. Želeli smo da ovaj sport dobro nauči u Srbiji jer je mnogo lakše kada ti neko na maternjem jeziku objašnjava prve korake. Zajedno smo se spuštali niz planinu i fenomenalno smo se proveli – priča Goca kojoj je odmor nakon napornog početka godine bio i te kako potreban.

S obzirom na to da i Lena svakodnevno ide u vrtić, vreme provedeno na odmoru pevačica je želela da iskoristi kako bi što više uživala sa svojom naslednicom.

– Vreme provedeno sa ćerkom pričinjava mi veliko zadovoljstvo. Već dobro skija, dobila je i diplomu, a u sledećoj fazi naučiće da se malo brže i ekstremnije spušta niz planinu, ali to smo ostavile za sledeći put. Kad nešto treba da nauči, u početku to odbija jer misli kako će biti teško za nju. Ali sada, kada je savladala neke cake na stazi, često mi kaže: ‘Ajde, mama, nemoj da te čekam’. Moje najveće zadovoljstvo jeste to što smo Lena i ja sve vreme bile zajedno. Provele smo predivnih sedam dana – ponosno ističe Goca kojoj je instruktor pomagao da i sama usavrši veštinu skijanja.

Čitaj još  Grupa Models: Promocija kalendara i novih pesama

– Znam da skijam, ali nije na odmet ispeglati tehniku i ispraviti ono što ne valja. To nije jednostavan sport i mora stalno da se uči – dodaje pevačica kojoj je izuzetno prijao planinski vazduh budući da zbog prirode posla kojim se bavi često boravi u noćnim klubovima.

Goca i Lena na Kopu

– Preko dana pravili smo pauzu samo za ručak, a potom smo odmarali u hotelu Anđela gde nam je bilo veoma udobno. Za vikend su na Kopaonik došli i naši kumovi pa smo se i uveče družili. Inače, ja nisam tip koji ne može bez noćnih izlazaka. Želela sam da se odmorim, a tišina i mir bili su mi preko potrebni. Po povratku u Beograd nastavljamo turneju – ističe Goca koja je nedavno skratila šiške i promenila frizuru jer, kako kaže, sada joj prija pin-up estetika.

Temperamentna pevačica ovom prilikom najavljuje i svoju novu pesmu.

– U planu je da Dušan Alagić napravi aranžman za numeru koju je napisao Bane Opačić. Jedva čekam da snimim nove numere koje su zanimljive, ženske i nadam se da će biti vrlo slušane – zaključuje Goca.

Goca i Lena na Kopu

izvor: Story

Leave a Reply