Goca Tržan pokazala gaćice!

Tržanka i njen dečko napravili pravu pometnju na njenom besplatnom nastupu.

Goca Trzan gacice

Goca Tržan preksinoć je održala vatreni nastup u prepunom beogradskom klubu „Kasina“, za koji je ulaz, inače, bio besplatan. Publika je navikla na njeno zavodljivo bacakanje na bini, međutim, ovoga puta je prevazišla samu sebe. Dok je igrala u kratkoj crnoj haljini, ispod nje sevale su tigraste gaćice. Toliko je bilo na izvolte da bi i ginekološki pregled mogao da joj se odradi.

S obzirom na to da se pevačica ne odvaja od dečka Raše Novakovića, ovoga puta i on je iskoristio priliku da se malo ispromoviše. Zavrnuo je majicu da bi se pohvalio da je bio aktivan i s ponosom pokazivao mišiće. Tipa – ko je naj, sasvim, potpuno sasvim, najjači dasa?!

Goca je, inače, puna dva sata pevala svoje najpoznatije hitove „Voleo si skota“, „Vadi se na moje ludilo“, „Bumerang“, „Konobarica“ i mnoge druge koji godinama prate njenu uspešnu karijeru. Gosti su uživali što u Gocinoj muzici, što u prizoru koji im je nudila sa scene, i tako do ranih jutarnjih sati.

Čitaj još  Anabela: Vraćam se u Beograd, ali se ne razvodim!

A kada se odmorila od svirke i ustala iz kreveta, odmah je došla na Tviter da bi s javnošću podelila svoje impresije.

– E pa, mačići, sinoć u „Kasini“ je bilo orgazmično. Bili ste neverovatna publika, u Beogradu doživeti ono što sam ja od vas sinoć… Hvala.

izvor: Kurir

Leave a Reply