Goca Tržan oduševila Novosađane!

Pevačica nastupila pred više od hiljadu Novosađana, koji su s njom pevali i igrali do zore.

Goca Trzan u Novom Sadu

Goca Tržan skinula je maske koje iz subote u subotu nosi u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“ – koji realizuje produkcija „Imoušn“, a emituje se na televiziji Prva – i pred publikom se pojavila kao ona. Konačno je opet žensko! Već nedeljama Tržanovu gledamo u ulozi muškaraca jer u emisiji u kojoj učestvuje uglavnom izvuče zadatak da se transformiše u nekog od svojih kolega. Koleginice je zaobilaze u širokom luku.

U Novom Sadu, u diskoteci „Paradizo“, ona je pokazala svoje atribute. U zlatnoj kratkoj haljini mamila je uzdahe muškaraca, a kad je zapevala, podigla je više od hiljadu gostiju na noge. Energičnim nastupom dovela je atmosferu do usijanja.

Goca i Rasa

– Goca je u Novi Sad došla s dečkom Rašom, koji je iz vojvođanske prestonice. Na nastupu je još jednom pokazala da je majstor svog zanata, a da je zaljubljena, bilo je vidljivo na njenom licu. Ona se i dok je pevala često okretala ka Raši, koji svira bubnjeve u njenom bendu, osmehivala mu se, ali mu i nešto dobacivala – kaže sagovornik koji je prisustvovao nastupu.

Čitaj još  Maja Šuput otvorila sezonu kupanja!

Tržanova je masu na nogama držala do jutra.

izvor: Kurir

Leave a Reply